Region

Svet

Aleksandra Prijović prepevala pesmu koja krije ogromnu tugu! (VIDEO)

Pevačica Aleksandra Prijović prepevala je pesmu koja krije ogromnu tugu, tragediju ali i mračnu tajnu... Ova pesma izaziva suze kod publike, Prija ju je otpevala na koncertu u Areni.

Aleksandra Prijović prepevala pesmu koja krije ogromnu tugu! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Pesmu "Sačuvaj tajnu, ljubavi moja" koju je Aleksandra Prijović prepevala u originalu izvodi Dušan Kostić, koji je izvršio samoubistvo 13. maja 1996. godine. Ova tragedija se desila na Pančevačkom mostu sa kog je pevač navodno skočio. 


Kako su mediji tada pisalo, pevač je "viđen kako skače preko ograde Pančevačkog mosta, između stubova 39 i 41, odakle se više nije pojavio".




Telo Dušana Kostića nikada nije pronađeno, a na mesta tragičnog događaja, pronađena je njegova torbica sa dokumentima. 












Posle samoubistva, na adresu Dušanove žene Nevenke, kao i na adresu Dušanovih roditelja, stiglo je pismo bez potpisa i pečata u kome je kratko pisalo:

"Mnogo vas volim, oprostite mi."



Nevenka je kasnije ispričala da ni ona, ni porodica puno toga ne razumeju:



"U celom slučaju ima mnogo nelogičnosti. Jedini svedok navodnog samoubistva nije siguran da je to bio Duško. On je izjavio da je samo video nekog čoveka kako skače. I taj deo je obavijen sa mnogo tajni. Torbica i dokumenta su bili potpuno suvi, a njegovo telo nikada nije pronađeno."


Svedok skoka s mosta, tvrdi se, bio je jedan radnik iz ŽTP-a koji je izjavio policiji da nije potpuno siguran da je osoba koja je tog dana izvršila samoubistvo zaista bila pevač. Telo Dušana nikada nije pronađeno, što je bilo dovoljno da gradom kruže različite priče. 


Prema jednoj verziji, tvrdi se da je ubijen, a samoubistvo je samo inscenirano kako bi se prikrio zločin. Postojali su i oni koji su verovali da je pevač bio duboko depresivan kada se odlučio za taj korak, navodno zbog nemogućnosti povratka stare slave. Treća verzija, međutim, izuzetno je neobična: Dušan je navodno sam organizovao celu scenu samoubistva, nakon čega je pobegao u inostranstvo bežeći od golemih dugova.



Aleksandra Prijović ovu pesmu često peva na nastupima:

"Dugo sam se razmišljala da li da snimim ovu pesmu, ali mi je sada drago što sam to uradila... Znam koliko je volite." rekla je Prija u Areni.





 

 

Nataša Bekvalac: Moj izbor muškaraca je bio sličan toj energiji mog oca!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>