TV Show

Parovi

Dušica Jakovljević se i zvanično vratila na Pink: Svi imamo pravo na greške i pokajanje (FOTO)

Dušica Jakovljević i zvanično se vratila na televiziju Pink, a ova informacija potvrđena je od strane čelnih ljudi ružičaste televizije.

Dušica Jakovljević se i zvanično vratila na Pink: Svi imamo pravo na greške i pokajanje (FOTO) Foto: Printscreen RTV Pink



Nakon što je pre nekoliko dana objavljeno da je dobila otkaz na televiziji Hajp, Dušica Jakovljević, vratila se u matičnu kuću u kojoj je provela deset godina. Iako još uvek nije otrkila da li će voditi rijaliti "Elita 7", sigurno je da će biti deo nekog velikog projekta. Nakon što je zvanično potvrđena informacija o njenom povratku na televiziju Pink, popularna voditeljka je izjavila da oseća još veću odgovornost od one koju je imala.


Foto: Facebook printscreen/Pink.rs


 - Svi imamo pravo na greške i pokajanje, osećam veću odgovornost nego ikad! - rekla je za Pink.rs.

Fanovi poznate voditeljke oduševljeni su njenim povratkom i mnogi se nadaju da će je ponovo ugledati u studiju  u Šimanovcima.

Podsetimo, Dušica Jakovljević, u novembru 2023. godine nakon deset godina napustila je ružičastu televiziju, zbog uslova koje nisu u tom trenutku želeli da joj ispune. Njen angažna na televiziji Hajp, trajao je šest meseci, ali sa direktorom televizije, Sašom Mirkovićem, nije mogla da nađe zajednički jezik, zbog čega je, kako je on izjavio, dobila otkaz.

Slične vesti: Lepa Brena iskreno o uspehu Aleksandre Prijović: Neki od nas još uvek drže čas!

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>