Region

Svet

Lepa Brena ugovorila nastup za Novu godinu! Ceca Ražnatović još uvek bira!

Kada je o dočeku Nove godine reč, već tradicionalno najveće interesovanje vlada za dve folk dive: Lepu Brenu i Svelanu Cecu Ražnatović. I dok Lepa Brena već zna gde će uveseljavati svoje obožavaoce, Ceca još uvek bira.

Lepa Brena ugovorila nastup za Novu godinu! Ceca Ražnatović još uvek bira!



Dok Ceca Ražnatović još uvek razmišlja koju će ponudu prihvatiti, Lepa Brena je bila vrednija, te svoje novogodišnje nastupe već ugovorila. Ona će sa sarajevskom grupom "Hari Mata Hari" uveseljavati goste beogradskog hotela "Kraun Plaza".

U jednom od najelitnijih hotela u regionu, koji je svoja vrata otvorio posle rekonstrukcije "Interkontinentala", posetioci će u najluđoj noći uživati u glamuru, savršenoj usluzi i nezaboravnoj zabavi koju garantuju Lepa Brena i Hari Varešanović sa svojim bendom. Inače, slavna pevačica je nedavno završila snimanje dugoočekivanog albuma sa izvornim i novokomponovanim pesmama koji je posvetila svojoj majci Ifeti Jahić.

S druge strane, Ceca Ražnatović još uvek nije ugovorila novogodišnji nastup. Nju naravno obasipaju ponudama, ali Ceca još uvek čeka onu pravu. Ukoliko odluči da 31. decembra ne nastupi, Ceca će 2014. dočekati u kućnom ambijentu, sa ćerkom Anastasijom i sinom Veljkom, koji žive na Kipru, ali, po tradiciji, novogodišnje praznike provode u Srbiji.

"Još nemam novogodišnji angažman", rekla Ceca za "Novosti". "Ako ne dogovorim nastup na najluđu noć, onda ću 31. decembra biti kod kuće sa porodicom. Bićemo na okupu. U svakom slučaju, provešćemo se lepo", kazala je folk diva.

Autor: T.I.
Izvor: Novosti
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>