Region

Svet

Jedna od najtužnijih balada bila je namenjena Ceci, ali je snimila druga pevačica (VIDEO)

Iako je pesma bila namenjena Ceci, jedna od najlepših balada uspela da pronađe put do druge pevačice.

Jedna od najtužnijih balada bila je namenjena Ceci, ali je snimila druga pevačica (VIDEO) Foto: Printsreen Youtube/K1 TV



Više od 30  godina Indira Radić postoji na muzičkoj sceni. Iza sebe ima brojne hitnove, ali jedan od najvećih uspeha je napravila 2003. godine, kada je izdala pesmu "Zmaj".

Međutim, malo ko zna da je ova pesma prvobitno bila napisana za Cecu Ražnatović. Ipak, kada je Indira pročitala tekst koji je Marina Tucaković namenila Ceci, odlučila je da se ne odrekne pesme.

Ova pesma nije samo hit, već i nosilac jedne potresne priče.




U njoj se krije priča o zaljubljenom paru čija je romansa počela još u srednjoj školi. Nakon deset godina ljubavi, rešili su da zakorače u bračne vode, ali tada je devojka saznala da je teško bolesna - rak pankreasa je već uznapredovao i ostavio joj je samo malo vremena. Venčanje je odloženo, a dok je ona ležala u bolnici, napisala je pismo svom voljenom koje je bilo suštinski tekst ove pesme.

Zamolila ga je da ga pročita tek nakon što ona umre, ali njegova nepromišljenost je prevazišla njene želje. Te večeri, pod uticajem alkohola, otvorio je pismo. Sutradan, kada je stigao u bolnicu, bilo je prekasno - ona je već bila preminula.

Pismo je mladić čuvao narednih petnaest godina, sve do trenutka kada je odlučio da proda tekst Marini Tucaković. Ova priča o gubitku, ljubavi i preživljavanju daje pesmi "Zmaj" dodatnu težinu i emotivnu snagu koja je čini nezaboravnom.

Slične vesti: Dragana Mirković hitno prekinula nastup u klubu! (FOTO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>