Region

Svet

Dragana Mirković hitno prekinula nastup u klubu! (FOTO)

Dragana Mirković, proteklog vikenda nastupila je u jednom klubu u kome je morala hitno da prekine nastup zbog incidenta koji se dogodio u publici.

Dragana Mirković hitno prekinula nastup u klubu! (FOTO) Foto: Printsreen Youtube/RTV PinkKako navodi izvor sa lica mesta, popularna pevačica izašla je na binu, ali je u nekom trenutku došlo do incidenta koji je napravio čitavu pometnju, zbog čega je Dragana odllučila da nakratko prekine svoj nastu.

Obezbeđenje je brzo reagovalo, a publika je mogla da nastavi da uživa u najvećim hitovima omiljene pevečice.

- Dragana je za to vreme bila fokusirana na publiku i kasnije je bila do detalja obaveštena o skandalu koji se desio nedaleko od bine. Nastup je na kratko prekinut, a kada je obezbeđenje bilo sigurno da je bezbedno i da su svi gosti koji su pravili problem van noćnog kluba, nastavilo se sa programom. Dragana je s pesmom nastavila odlično raspoložena i odmah je sa publikom počela da peva u glas - priča izvor za Republiku koji se nalazio na licu mesta.


Foto: Instagram printrscreen/dragana_mirkovic_fanpage_srbija

Dragana Mirković, poslednjih nedelja jedna je od najglavnijih tema u domaćim medijima zbog razvoda od supruga Tonija Bijelića nakon 24 godine braka.

Slične vesti: ​Sloba Radanović atmosferu u Austriji doveo do usijanja: Goreo Linc! (FOTO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>