Region

Svet

Ceca Ražnatović i Voyage osvajaju srca: Poslušajte duet Muškarčina! (VIDEO)

Muzika na domaćoj sceni dobija novi hit! Ceca Ražnatović i popularni mladi izvođač Voyage udružili su snage u novoj pesmi "Muškarčina."

Ceca Ražnatović i Voyage osvajaju srca: Poslušajte duet Muškarčina! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TVOvaj duet, koji su mnogi s nestrpljenjem iščekivali, obećava da će postati veliki hit.

Pesma je  već puštena u javnost i nalazi se na YouTube kanalu Voyage-a. Publiku su osvojili  svojom energijom i zanimljivim spojem Cecinog prepoznatljivog glasa i Voyageovog modernog stila.

Pesma "Muškarčina" donosi snažnu poruku i emotivne stihove, a prvi taktovi nagoveštavaju dinamičnu i moćnu izvedbu.

Pročitajte još: Kako su Ceca Ražnatović i Željko Joksimović zvučali u duetu pre 20 godina? (VIDEO)

Ceca Ražnatović, poznata po svojoj bogatoj karijeri i brojnim hitovima, i Voyage, koji osvaja scenu svežešću i inovativnošću, spojili su svoje talente u pesmi koja će sigurno dominirati muzičkim listama.

Njihova saradnja pokazuje da su spoj tradicionalnog i modernog izuzetno efektni, te da publika uživa u ovom muzičkom eksperimentu.

Poslušajte duetsku pesme "Muškarčina" i uverite se sami zašto je ovaj hit već privukao toliku pažnju.Ceca Ražnatović nedavno je snimila duet i sa Željkom Joksimoviićem, koji je pobrao srca publike i postao prvi u trendingu. Kako su Ceca i Željko ukrstili glasove, pročitajte OVDE.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>