Region

Svet

Voyage otkrio tajnu saradnje sa Cecom: Od kreativne blokade do mega hita!

Mihailo Veruović Voyage i Ceca Ražnatović, pre deset dana predstavili su duetsku pesmu "Muškarčina", koja je odmah osvojila srca publike i sada već ima preko pet miliona pregleda.

Voyage otkrio tajnu saradnje sa Cecom: Od kreativne blokade do mega hita! Foto: YouTube printscreen/IDJ showGostujući u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1, Voyage je otkrio kako je došlo do saradnje sa Cecom Ražnatović.

"Dosta ljudi se iznenadilo tom idejom. Ideja je potekla od mene i mog menadžera godinu dana pre nego što se dogodio duet. Mi smo želeli da napravimo pesmu sa Cecom, ali desila se kreativna blokada gde nismo našli dovoljno inspiracije da napravimo konkretnu pesmu," rekao je Voyage.

"Onda se desila jedna noć kada smo bukvalno za jednu noć napravili celu stvar. Pozvali smo Cecu, njoj se to odmah dopalo i odmah je želela da snimi. Mnogo je olakšala, jer je vrlo jednostavna za saradnju. Taj tip muzike je jedan crossover koji je normalan u svetu. Zato su podeljena mišljenja, ali rezultati pesme su sjajni i očekujem da će ovakvim tempom nastaviti da raste," dodao je mladi muzičar.

Voyage je zaključio: "Spojili smo lepo i korisno - ona kao velika balkanska zvezda i ja kao novi mladi izvođač."

Ova saradnja između Voyage-a i Cece Ražnatović pokazuje kako različite generacije muzičara mogu stvoriti hit koji prelazi granice žanra i osvoji publiku.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>