Svet

Region

Ko je devojka pobednika Evrovizije 2024?

Saznajte ko je devojka Nemo Meltera, pobednika Evrovizije 2024, i kako njihova ljubavna priča traje već pet godina, uprkos društvenim normama i raspravama.

Ko je devojka pobednika Evrovizije 2024? Foto: Instagram printscreen/nemothings



Pobednik Evrovizije 2024 u Malmeu, Nemo Melter, već pet godina uživa u ljubavi sa svojom devojkom. Nemo je svojom pesmom "The Code" osvojio srca publike i žirija, dok je njegov neverovatan talent ostavio sve bez daha. Međutim, javnost je iznenadilo i njegovo seksualno opredeljenje koje je pokrenulo rasprave o nebinarnim osobama.

Pre godinu dana, Nemo je na Instagramu podelio sa svojim pratiocima:

"Ne identifikujem se ni kao muškarac ni kao žena. Ja sam samo Nemo," napisao je u jednom od svojih postova. Takođe je otkrio da je ovu informaciju podelio i sa svojom devojkom sa kojom je u vezi već pet godina.

"Znao sam da mogu potpuno da joj verujem. Ona je već bila osetljiva na tu temu i znao sam da me voli. Nije trebalo mnogo truda da joj se otvorim," rekao je Nemo, dodajući da se nakon tog priznanja u njihovoj vezi ništa nije promenilo.

"Naš odnos se uopšte ne zasniva ni na kakvim uzorima. Mi smo samo dvoje ljudi i nemamo nikakva rodno povezana očekivanja jedno od drugog, i nikada nismo" - rekao je Nemo za Wanted.

Njihova ljubavna priča pokazuje da istinska veza može nadvladati društvene norme i očekivanja, pružajući inspiraciju mnogima.




Nemo Melter i njegova devojka ostaju primer ljubavi i razumevanja u svetu koji se još uvek prilagođava raznolikosti rodnih identiteta.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>