Region

Svet

Ceca Ražnatović otrila istinu o duetu koji je snimila sa Majom Berović!

Ceca Ražnatović i Maja Berović nedavno su obradovale fanove novom izvedbom Cecinog hita "Ne računaj na mene". Sada je Ražnatovićeva otrila istinu o duetu koji je u originalu bio izveden sa Mirom Škorić.

Ceca Ražnatović otrila istinu o duetu koji je snimila sa Majom Berović! Screenshoot/Instagram
Pevačica Ceca Ražnatović je otkrila da je ideja za ponovno snimanje pesme potekla od Maje Berović:"Na Majinu ideju smo ponovo snimili pesmu 'Ne računaj na mene', koju sam prvobitno snimila sa Mirom Škorić. Ona je želela to da snimimo za potrebe Novogodišnjeg programa. Snimile smo to začas, s puno ljubavi... Publika je to odlično prihvatila. To me je mnogo usrećilo" - izjavila je Ceca u emisiji "Premijera".


Maja Berović je jako zadovoljna saradnjom sa Cecom i oduševljena je njihovom duetskom pesmom "Ne računaj na mene": "Prezadovoljna sam! Vidi se iz priloženog... Publika govori sve. Već par vikenda unazad izvodim numeru na nastupima, zaista sam baš, baš prezadovoljna", pohvalila se je Maja Berović i dodala:


"Ceca je fantastična! Privatno je kao na sceni, kakva se i predstavlja... Zapravo, možda je čak i opuštenija privatno! Onako, jedna potpuno draga žena". 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>