Region

Svet

Stiže duet dve najveće regionalne zvezde: Ceca otkrila kako izgleda kada poseti Željka i Jovanu Joksimović!

Dve najveće regionalne zvezde,  Željko Joksimović i Ceca Ražnatović snimili su duetsku pesmu "Više od sreće", a folk zvezda, pored saradnje na koju se čekalo 20 godina, otkriva i kako izgleda kada popularni bračni par poseti u njihovom domu.

Stiže duet dve najveće regionalne zvezde: Ceca otkrila kako izgleda kada poseti Željka i Jovanu Joksimović! Foto: Instagram printscreen/ceca




Ekipa emisije "Prvi red" na televiziji K1, razgovarala je sa pop i folk zvezdom koji su otkrili detalje višedecenijske saradnje i dueta,  najpre su otkrili kako je došlo do saranje.

- Mi čekamo 20 godina da se ovo desi. Miloš Roganović je pre godinu poslao meni jedan demo i kaže: "Ovo je baš pesma za tebe i Cecu". Pošaljem Ceci i ona kaže: " Baš mi se sviđa, hajde da radimo ovo" - otkrio je Joksimović, a zatim su se osvrnuli na saradnju iz 2006. godine kada je Željko pevao deonice na pesma "Lepi grome moj" i "Pile" na Cecinom albumu "Idealno loša".

- Ja sam Željka zamolila da mi pomogne i oboji malo tu pesmu koja je stvarno prelepa. I nije samo pesma "Grome", već i "Pile", jer on ima taj bariton fantastičan i doneo mi je sreću, to su sve hitovi - rekla je Ceca.

- Ja sam stvarno uživao. To je stvarno ispalo dobro. Pamtim to kao dobru energiju i posle 18 godina nadam se da ćemo to ponovo izvesti - nadovezao Željko.

Balkanske zvezde otkrivaju i kako biraju pesme

- Ona je lakša od mene. Ja biram pesme po 3, 4 godine. "Devojka sa polja zelenih" je pesma koja je bila u fioci 4 godine završena. Probirljivi smo, ali ne u smislu - ovo nam se sviđa, ovo nam se ne sviđa, nego danas nam je jedna emocija, sutra druga, posle mesec dana treća, ako s eta emocija ne promeni za šest meseci, ako te još uvek radi onda je to to - rekao je Željko.



- U zadnje vreme je toliko teško da te nešto drži  par meseci. U toliko brzom vremenu živimo da se sve brzo menja. Mi koji trajemo toliko godina, postavili smo sebi neke lestvice i ne ide ti se na dole, to nije u prirodi čoveka koji je ambiciozan i koji voli pobedu - kažem metaforički. Danas je jako teško doći do dobre pesme - objasnila je Ražnatovićeva.

- Ovo je prva saradnja sa Željkom, bliski smo prijatelji, imamo poverenja jedno u drugo. Željko će me ovog puta producirati dok budem bila u gluvoj sobi i nadam se da će biti blagi učitelj - dodala je ona,
Ceca i Željko su potom ispričali i kako izgledaju njihova privatna druženja.

- Ja sam jutarnja ptica, supruga mi radi jutarnji, pa onda i ja radim jutarnji. Odem prvo do televizije i onda dođem ovde oko 10 sati i oko 5, 6 već završim dan, a Ceki je noćna ptica - rekao je Željko, a onda se Ceca ubacila:

- I on je bio noćna dok se nije oženio. Druga su pravila, to je potpuno prirodno.

- Ja sam svaki put kod Jovane i Željka došla u 7 uveče na normalnu večeru, na sedeljku, a izašla u 7 ujutru, kad ljudi kreću na posao. Rekla sam im da li ću ja nekada iz vaše kuće izaći u pristojno vreme. Toliko se zapričamo o muzici i privatnom životu. Jovana i Željko su fantastični domaćini, toliko se raspričamo o svemu, tako da ode veče - zaključila je Ceca u emisiji "Prvi red" na televiziji K1.

Slične vesti: Obrt na kladionicama Evrovizije 2024: On je glavni favorit za pobedu, a evo na kom mestu se nalazi Teya Dora (FOTO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>