Region

Svet

Džidža Stojković besna: Zadruga je pokrala mog tatu! (Foto)

Aleksandra Džidža Stojković ljuta je na Zadrugu, jer na proslavi njenog rođendana na imanju u Lisoviću, krajem oktobra, nije isporučila svu hranu i piće koje je njen otac poslao.

Džidža Stojković besna: Zadruga je pokrala mog tatu! (Foto)



Naime, Aleksandra Džidža Stojković, koja je Farmu napustila prošle nedelje, na imanju u Lisoviću proslavila je i svoj rođendan 28. oktobra, a još tada je bila nezadovoljna količinom hrane i pića koju je njen otac Dragan Stojković Bosanac poslao ne bi li se farmeri počastili i tako obeležili njen rođendan. A sada je otkrila i da za "siromašnu trpezu" nije bio kriv njen tata, već Zadruga koja nije dostavila sve ono što je Bosanac poslao svojoj ćerki! Kako kaže, Zadruga je isporučila tek trećinu onoga što je njen otac poslao, a ostatak zadržala za sebe!


Foto: TV Pink

"Roditelji su mi ispričali da nas je neko pokrao! Za svoj rođendan sam naručila meze, roštilj, salatu, vino, pivo, sokove, tortu i još nešto slatko. Pošto znam svog oca i kako mi slavimo slavu i rođendane, znam da on ne štedi i da me nikad ne bi obrukao na takav način. Nisam mogla da verujem kad sam videla samo tri ovala mezeta, tri ovala roštilja, četiri kutije s baklavama, nekoliko paradajza i krastavaca, mladi luk i tortu. Pomislila sam da su roditelji ljuti na mene, ali mi je bilo sumnjivo jer nemaju razloga za to", ispričala je iznervirana Džidža.

"Kad sam izašla, otac mi je rekao da je poslao osam ovala roštilja, šest ovala mezeta, osam kilograma paradajza, 12 litara belog i crnog vina, 12 litara piva, osam kutija baklava, i pritom je Zadruzi poslao viski. Nema smisla ako su to sve uzeli jer je ispalo da moj otac nije nikakav domaćin, a baš je suprotno od toga", završila je priču ogorčena bivša farmerka.

Svoje viđenje ove neprijatne situacije ima i Džidžin otac, Dragan Stojković Bosanac, te kaže da je njegova ćerka sve to previše emotivno doživela. "Nije to ukradeno, samo je zadržano! Kad sam ostavio hranu i otišao, Produkcija je odlučila da ne može sve da se unese, ali mi nisu javili. Tek kad sam ih posle nekoliko sati pozvao i intervenisao, oni su mi rekli da dođem po ostatak. Nisam mogao da se vraćam u Lisović, jer sam već bio kod kuće. Rekao sam im da sve zadrže", kazao je Bosanac i dodao da je Džidža sve to previše emotivno doživela, jer su je farmeri zadirkivali da joj se otac nije dovoljno "otvorio" za rođendan.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>