Region

Svet

Aleksandra Džidža Stojković: Videla sam se sa Mikijem! Rekao mi je da sam se ubucila!

Otkad je Aleksandra Džidža Stojković izašla sa Farme, najviše što je javnost interesovalo jeste šta se dešava između nje i Mikija Đuričića, da li su se videli, i ako nisu, kad će! Ona je sada konačno dala i odgovor na to pitanje, te kazala da se sa Mikijem videla.

Aleksandra Džidža Stojković: Videla sam se sa Mikijem! Rekao mi je da sam se ubucila!



Iako je zauzeta promovisanjem svoje nove pesme, Aleksandra Džidža Stojković je ipak našla vremena da se po izlasku sa imanja u Lisoviću vidi i sa onim, koji je po mišejneju mnogih obeležio njen boravak na Farmi, Mikijem Đuričićem.

"Videli smo se u utorak! Seli smo i lepo se ispričali. Mi smo samo prijatelji i uvek smo bili samo prijatelji. Bilo mi je krivo kada sam po izlasku videla da je Mikijevo i moje prijateljstvo predstavljeno kao nekakva ljubavna priča",  kazala je Džidža za "Alo".

Ona je još jednom potvrdila da prema Mikiju ne gaji nikave druge emocije, do prijateljske. "On je veoma inteligentan i dobar, i to je sve. Zaista smo dobri prijatelji", rekla je ona. "Prvo što mi je rekao kad smo se videli bilo je "Jao, što si se ubucila!? Je l‘ sam ti rekao da na televiziji izgledaš malo buckasto?" Baš smo se lepo ispričali", rekla je Džidža uz osmeh.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Farma Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>