Svet

Region

Anđelina Džoli ponovo optužuje Bred Pita: Trpela nasilje pre incidenta u avionu?

Anđelina Džoli je iznenadila javnost kada je 2016. godine podnela zahtev za razvod braka od Breda Pita, nakon što su decenijama bili poznati kao jedan od najslavnijih parova Holivuda. Njihov razvod, koji je zvanično okončan tri godine kasnije, izazvao je šok i žalost kod mnogih koji su ih smatrali ikonom savršenog bračnog para.

Anđelina Džoli ponovo optužuje Bred Pita: Trpela nasilje pre incidenta u avionu? Foto: Printsreen Youtube/Today



Međutim, u novom sudskom podnesku preko svojih advokata, Anđelina Džoli je otkrila da je fizičko zlostavljanje od strane Breda Pita počelo mnogo pre dramatičnog incidenta u avionu 2016. godine, koji je bio ključni trenutak koji je navela da podnese zahtev za razvod. Njen pravni tim je izneo tvrdnje da je Bred već bio nasilan prema njoj, ali da je avionski incident bio prvi put kada je nasilje usmerio i prema njihovoj deci. Odmah nakon tog događaja, Anđelina je odlučila da napusti Pita, što je bio početak kraja njihovog braka.

Ove tvrdnje dodatno su produbile pravnu bitku između bivšeg para, koja je uključivala i pitanje vlasništva nad njihovom francuskom vinarijom. Javno iznete tvrdnje Anđeline Džoli ne samo što su bacile novo svetlo na njihov odnos, već su i pokrenule raspravu o važnim pitanjima poput nasilja u porodici i moći javnih ličnosti da utiču na percepciju takvih situacija.


Nakon što je Anđelinin pravni tim izneo detalje o fizičkom napadu u avionu 2016. godine u oktobru 2022. u odgovoru na slučaj vinarije, predstavnik Breda Pita nije želeo da komentariše ove navode za strane medije.

Međutim, izvor blizak Pitu je reagovao na ove tvrdnje, izjavivši da je "neverovatno tužno što ona nastavlja da ponavlja i rekonstruiše svoj opis događaja koji se desio pre šest godina.

 Neverovatno je tužno što ona nastavlja da ponavlja i ponovo zamišlja svoj opis događaja koji se desio pre šest godina, dodajući potpuno neistinite informacije kako bi pokušala da pridobije dodatnu pažnju za sebe na račun njihove porodice.Pit nikada nije optužen nakon istrage o navodima o zlostavljanju tokom leta 14. septembra 2016. U poslednjem podnesku, Džolijevi advokati pišu da glumica "nikada nije podnela tužbu jer je verovala da je najbolji način da Pit prihvati odgovornost i pomogne porodici da se oporavi od posttraumatskog stresa koji je izazvao  - rekli su za "People" iz advokatskog tima Bred Pita. 

Bred Pit i Anđelina Džoli su se zvanično razveli 2019. godine, nakon godina medijskih spekulacija i pravnih bitaka. Par ima šestoro dece: Medoksa (22), Paksa (20), Zaharu (19), Šajlo (17) i blizance Vivijen i Noksa (15).

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>