Region

Svet

Srpski zet: Džunior Džek zbog Katarine Kaje Ostojić propričao srpski! (Foto)

Pevačica Katarina Kaja Ostojić već je više od dve godine u ljubavi sa svetski poznatim di-džejom Džunior Džekom, a da ljubav cveta, pokazuje i to što je Džunior zbog Kaje propričao i srpski.

Srpski zet: Džunior Džek zbog Katarine Kaje Ostojić propričao srpski! (Foto)



Naime, Kaja Ostojić je svog izabranika upoznala još pre 5 godina na snimanju "Operacije Trijumf". Tada su i uspostavili kontakt, jer se di-džeju dopalo njeno pevanje. Kontakt su održavali preko Fejsbuka, a pre nešto više od dve godine Džunior Džek je lepu Kaju pozvao da joj ponudi poslovnu saradnju. Ona je spakovala kofere, odletela u Brisel, te sa di-džejom ostala ne više zbog posla, već zbog ljubavi.

Među ovim parom ljubav cveta, te planiraju i brak, koji će na red doći čim Kaja, kako je i sama nedavno izjavila, prikupi sve potrebne papire. Do tada, Džunior Džek se uveliko već priprema da postane srpski zet, te uči i srpski jezik. On je svoju dragu na Tviteru iznenadio porukom na nama maternjem jeziku: "Vi ste najviše posebna osoba na planeti! Volim te!"



Ne znamo da li je za ovu poruku svetski di-džej koristio "google translate", ali nam je svakako izmamio osmeh na lice, a verujemo i Kaji, koja mu je uzvratila rečima: "Ljubavi, ti si apsolutni pobednik!"

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>