Region

Svet

Katarina Ostojić Kaja ima zvanično verifikovan nalog na Tviteru! (Foto)

Katarina Ostojić Kaja zvanično je dobila verifikovan Tviter nalog, pevačica je pored svoje profilne slike dobila čuveni plavi štiklić, koji u našoj zemlji ima mali broj poznatih ličnosti.

Katarina Ostojić Kaja ima zvanično verifikovan nalog na Tviteru! (Foto)Katarina Ostojić Kaja i Džunior Džek otkrili detalje svadbe - Dejvid Geta im kum!
Katarina Ostojić Kaja je posle nekolicine naših poznatih ličnosti, među kojima su Novak Đoković, Seka Aleksić i Ana Ivanović, dobila i zvaničnu potvrdu Tvitera da joj je profil verifikovan u vidu plavog štiklića koji se nalazi  pored samog imena čiji je nalog.Verifikaciju na društvenim mrežama, dobijaju samo one ličnosti koje dokažu da zaista stoje iza svojih profila na društvenim mrežama, ali ova opcija nije omugućena svim korisnicima, već samo onim nalozima koji su namenjeni široj publici.

Kaja se tako posle Noleta, Seke, Ane, pridružila poznatim zvezdama koje mogu da se pohvale da pripadaju eliti, a svoju radost pevačica je podelila i sa fanovima putem društvenih mreža.Autor: J.B.
Foto: Twitter/Katarina Ostojic


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>