Region

Svet

Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili prekinuli saradnju?!

Do udaljenja bliskih saradnika Cece Ražnatović i Milija došlo je nekoliko dana nakon spektakularnog koncerta koji je Ceca 28. juna održala na Ušću.

Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili prekinuli saradnju?!



"Ponovila se situacija kao i 2006. godine, kada su se njih dvoje razišli nakon koncerta na Ušću. Tada se spekulisalo da je Ceca otkačila Milija zbog loše organizacije koncerta i brojnih dugova koji su ostali posle njega. Idnetična situacija se dogodila i ove godine, ubrzo nakon vidovdanskog koncerta kada je nastao nesporazum oko raspodele finansija", kaže dobro obavešten izvor.

U prilog tome govori i činjenica da je Mili izostao sa Cecine koncertne turneje koju je imala širom Srbije i Crne Gore. Mili nije bio raspoložen da razgovara o ovoj situaciji.

"Nemojte, molim vas, to da me pitate. Ma dajte, to su gluposti. Ja sam sada na putu, čućemo se sa nekom boljom temom", rekao je Mili i prekinuo vezu. Sa druge strane, Ceca kaže da Mili sprema svoj novi album i da zato više nigde ne ide sa njom.

"Ne postoji nijedan razlog zbog koga bismo Mili i ja bili u svađi. To su gluposti i insinuacije nekih ljudi koji se verovatno lažno predstavljaju da su nam prijatelji. Nisam neko ko voli da demantuje stvari , ali na ovakve priče ne mogu da ostanem nema. Mili već neko vreme radi na svom novom albumu i zbog toga se povukao", rekla je Ceca.

Autor: M.P.
Izvor: Naše Novine
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>