Region

Svet

Mira Škorić udarila koleginicu na venčanju: Primila je nekoliko vaspitnih direktno u glavu!

Mira Škorić, jedna od najpopularnijih srpskih folk pevačica, nedavno je objavila novi album. Ako je suditi po dosadašnjim reakcijama publike, jasno je da se radi o albumu koji je kruna njene karijere.

Mira Škorić udarila koleginicu na venčanju: Primila je nekoliko vaspitnih direktno u glavu!



U intervjuu za Kurir Mira govori o očekivanjima, planovima, ljubavi, ali i o teškim trenucima, koji su sada iza nje. Nedavno je doživela ružnu scenu jer je jedna koleginica pokušala da flertuje s njenim izabranikom. "Bili smo na venčanju zajedničke prijateljice, a žena je mnogo popila i počela s nasrtajima. Inače, ne podnosim pijane žene, a još kad iste u pijanstvu krenu da naskaču na nekog meni bliskog, oštre reakcije su neminovne. Nisam pravila scenu, prva sam protiv nasilja, a nije bio ni trenutak. Ipak, nastavila je s nasrtajima i ispred restorana, pa je primila nekoliko vaspitnih, direktno u glavu".

Hoćeš li otkriti identitet te koleginice?

Tu pojavu ne smatram svojom koleginicom, ali sam pokušala da je ispoštujem zbog zajedničke prijateljice. Kako je zaslužila, dobro je i prošla, a verujem da će se, s obzirom na inteligenciju, otkriti sama. Nemam nameru da više govorim o njoj, ni sad niti ikad, ja sam čovek, za razliku od dotične.

Pre određenog vremena u medijima je objavljeno da si se udala. Da li ćeš svog partnera konačno predstaviti javnosti?

Kada i ako ja budem želela da ga predstavim javnosti, i ako se u međuvremenu ne raziđemo, naravno da će ga i moji fanovi videti. (smeh)

Važiš za osobu oštrog jezika, da li te je isti nekada koštao?

Debelo! Stava sam da mutavci koji samo mašu glavom i gutaju sve što im se kaže uvek bolje prolaze, ali se nikad i ni pred kim ne bih savila, pa koliko god da me to košta. Imam svoj stav, kažem ono što mislim i vrlo sam ponosna na tu svoju osobinu.

Nedavno si objavila novi CD. Zbog čega si toliko dugo čekala da snimiš nove pesme?

Kvalitet mi je uvek bio na prvom mestu, pa je bilo i logično da ću na dobre pesme morati da sačekam. Mislim da je sada svima jasno da se čekanje isplatilo.

Šta ti kažu kolege za album?

Zasipaju me pozitivnim kritikama i komentarima! Svakodnevno dobijam pohvale od kolega i sve mi mnogo znače. Sve to mi govori da sam napravila pravu stvar i da je vredelo ovoliko čekanje. Svaka pesma na albumu je priča za sebe, a vreme će pokazati o kolikim hitovima je reč.

Pomenula si da si s albumom kasnila i zbog porodičnih problema. O čemu se radi?

Kad je neko u porodici ili u bliskom okruženju bolestan, njegovo ozdravljenje je na prvom mestu, a sve ostalo pada u drugi plan. Hvala Bogu pa su svi ti ružni momenti sada iza mene. Konačno mogu da dišem punim plućima.

Jedan nedeljnik je objavio da si i sama imala zdravstvenih problema.

Istina je da su mi oni na osnovu samo njima znanih "činjenica" postavili dijagnozu koja apsolutno nema veze s mozgom, zbog čega sam ih i tužila. Spor je u toku, a ako pravda pobedi, u šta sam ubeđena, novac od spora ću uplatiti u humanitarne svrhe.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus


>