Region

Svet

Majka Jovane Nikolić: Jovana nije spavala sa Danijelom, simulirali su seks!

Nakon što su Jovana i Danijel vodili ljubav na "Farmi", misicina majka Svetlana je ispričala da je ubeđena da seksa nije bilo, kao i da je njena ćerka sve odglumila kako bi pomogla Alibabiću za kog farmeri pričaju da je homoseksualac.

Majka Jovane Nikolić: Jovana nije spavala sa Danijelom, simulirali su seks!



"Moram da naglasim da ja nisam gledala taj deo o kome vi pričate, ali isto tako moram da vas pitam da li se to dešavalo ispod jorgana? Jer ako jeste, ja mislim da su se njih dvoje dogovorili da simuliraju seks. Jovana je sigurno htela da pomogne tom momku jer su ga svi napadali da je homoseksualac", rekla je Jovanina mama, koju u njenom ubeđenju nije pokolebala ni činjenica da se Danijel odmah naklon "akcije" na Farmi pohvalio Staniji da je imao seks sa Nikolićevom.

"Kažem vam, oni su se sigurno dogovorili. Njemu odgovara da imaju seksualne odnose da bi skinuo etiketu homoseksualca. Jovana je verovatno odglumila, ona ima izuzetne glumačke sposobnosti. Ja ću podržati njenu vezu sa njim ako ona bude bila sa njim kad izađe. Nisam sigurna koliko je sve to što se dešava među njima stvarnost, morate i vi razumeti da su to tamo specijalne okolnosti", zaključila je majka Jovane Nikolić.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>