Nedeljni Horoskop

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 10. juna do 16. juna 2024. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, saznajte šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Foto: Kreirano uz pomoć Copilot-a





Šta vam to predviđa nedeljni horoskop u drugoj nedelji juna, kakve astrološke savete ima za vaš znak Zodijaka, saznajte u nastavku…


OVAN

Hrana

Ishrana vam neće biti prioritet – pred vama je predinamična i preaktivna nedelja, puna jurnjave i završavanja stvari u poslednjem trenutku. Brzom hranom možete pokvariti stomak – zato oprez!

Ljubav

Nedoumice ili teške misli, brige – mogu vas pritiskati ovih dana. Ne moraju one da se vezuju za voljenu osobu ili za partnerski odnos, ali se mogu odraziti na njega. Najbolje bi bilo propričati o onome što vas opterećuje (osim ako to baš i nije za partnerove uši – u tom se slučaju trudite da voljena osoba ne primeti promene u vašem ponašanju). Sve ono što skrivate unutar sebe može vam u ovim danima predstavljati posebno naporan teret. Slobodni Ovnovi – nekog ćete osvojiti, nekog nećete – bitno je da vi “uživate u procesu” i da se dobro zabavljate. Neko od prijatelja će pokazati svoje pravo lice.

Posao

Vučete neke dogovore na mišiće, saplićete se na papirloškim i administrativnim pitanjima, stalno se ono što vam je važno odlaže ili se kasni – prvih par dana ove sedmice uopšte nije skrojeno po vašoj meri. No, što komplikovanije i kompleksnije – vi više rešeni da uspete. Ukoliko niste zadovoljni visinom nadoknade za rad, nešto nisam sigurna da vam je ovih dana baš pravi momenat da pregovarate sa nadređenima – možda i možete da dobijete neko obećanje….ali znate i sami – često bude “obećanje, ludom radovanje”.

Zdravlje

Moguće su povrede. Stariji – promene vremena mogu negativno uticati na vas.



BIK

Hrana

U ovoj sedmici nešto više pažnje obratite na ispravnost i rok trajanja namirnica – mogući su problemi sa stomakom, trovanja pa i alergije na neku hranu. I da – više vodite računa o hidrataciji.

Ljubav

Ulazak Marsa u vaš znak aktiviraće slobodne Bikove – vi ćete poželeti više da se družite, sklapate nova poznanstva, provodite se sa prijateljima. Baš iz kruga prijatelja (eventualno preko društvenih mreža) neko može pokazati veliku zainteresovanost za vas – tu budite malo oprezni i ne zatrčavajte se u seksualni kontakt ili vezu. Jer, što je brzo – to je i kuso. Zauzetim Bikovima sledi period pojačanih strasti i želje za uživanjima. Budite aktivni što više – sad, da li ćete biti aktivni u izlascima i provodu ili u spavaćoj sobi – to je već vaša stvar. Dobar je momenat da planirate zajednički izlet, odmor, pa makar i kraći.

Posao

Možete osećati posebno jak pritisak kroz posao. Nečim niste zadovoljni – da li svojim učinkom, zaradom, ljudima sa kojima radite – pokušavate da pronađete rešenje i olakšate sebi, ali to baš i ne ide onako kako ste zamislili. Prvi radni dani su sa dosta bagova po pitanju komunikacije, dogovora, dokumentacije, pa i tehnike. Otprilike od polovine nedelje uspevaćete bolje da se organizujete i rasporedite obaveze, pa ćete imati i lakši tempo. Finansije nikako da se stabilizuju da biste mogli da se opustite.

Zdravlje

Problemi sa stomakom. Stariji Bikovi – oscilacije pritiska.



BLIZANCI

Hrana

Uživanje u okupljanjima, u druženjima sa prijateljima uz dobar zalogaj (a može i uz neko fino pićence) obeležiće Blizancima ovu sedmicu. Dakle, dani za hedonizam. Opustite se i dajte malo sebi na volju.

Ljubav

Komunikacija sa voljenom osobom će u jednom trenutku biti odlična, a onda ćete se na kratko saplesti na nekim temama. Ljubavnim životom i emocijama ćete biti zadovoljni….a onda će da se opet na kratko uvuče neko nepoverenje ili sumnja. Sve te “na kratko” nepovoljne trenutke – rešavajte momentalno, ne ostavljajte ih i ne gomilajte u sebi. Ne dajte da vam sitnice kvare sreću. Slobodni Blizanci – nove osobe vam ulaze u život, ali i one stare su se probudile. Ne dozvolite da vam se prošlost meša u sadašnjost koja je ispunjena zabavom, provodom, druženjima, koketiranjem. Neka stare boje ne kvare ove nove.

Posao

Ne žurite i ne brzajte – niti u izvršavanju obaveza niti u komunikaciji – jer se mogu provući greške u poslu ili se sklopiti dogovori za koje ćete kasnije shvatiti da su možda previše zahtevni i obavezujući. Ako treba završavati neka administrativna pitanja – proverite više puta podatke. Generalno gledano – pritisak i od strane obaveza, ali i od strane nadređenih može na vas biti dosta jak u prvom delu ove sedmice. Planovi u vezi inostranstva mogu na neko vreme biti prolongirani ili će doći do promena.

Zdravlje

Energetske oscilacije. Stariji Blizanci – osetljivost na promene vazdušnog pritiska.



Možda vas interesuje:
Muž Šejle Zonić: Simbolika broja 8 i snažna podrška pre velikog finala!



Nedeljni horoskop- ovan, bik, blizanac, rak, lav, devica
Foto: Freepik


RAK

Hrana

Varenje vam može predstavljati problem, pa se trudite da ne preterujete – posebno ne u večernjim satima. Više biljnih vlakana dobro će doći vašem probavnom sistemu.

Ljubav

Sedmica u kojoj sve ono što vas eventualno opterećuje, muči, tišti – treba gurnuti u stranu i prepustiti se onim lepim i skladnim, radosnim dešavanjima sa voljenom osobom. Moguće je da vam drago biće priprema neko iznenađenje – koje je tačno, znaćete tek u narednoj sedmici, ali “miriše” na neku zabavu sa prijateljima ili na kratko putovanjce, izlet. Slobodni Rakovi – ok, možda trenutno i niste baš zadovoljni svojim emotivnim životom – ako postoji neko ko vam je simpatičan, privlačan – sve deluje kao da je na nekom čekanju. Ono što je važno jeste da promene u ljubavi dolaze – i to vrlo, vrlo brzo.

Posao

Moguće je da postoji zabrinutost u vezi jednog dogovora koji vam je od izuzetne važnosti. Iako stvari sada deluju kao da se nepotrebno razvlače, odugovlače ili da postoji problem kroz okolnosti – ovo će biti rešeno. Nisam sigurna da će biti rešeno u ovoj sedmici, ali u narednoj – da. Ukoliko pregovarate sa nekim – očekujte da to neće biti lak posao. Ukoliko imate poslovne ideje – vreme je da ih razvijate, pa čak i ako u početnoj fazi nemate pravu podršku – ona će svakako doći kasnije.

Zdravlje

Mogući su problemi sa spavanjem i meteoropatske tegobe.



LAV

Hrana

Dosta ste odlučni da napravite promene u načinu ishrane (bez obzira da li su one zdravlja ili izgleda radi). Sada imate i dobar motiv, ali i dovoljno volje. Večernji sati mogu donositi izazove.

Ljubav

Ponekad mirna, ponekad nemirna. Ponekad opuštajuća i uživajuća a ponekad baš i ne. Ponekad podsticajna, a ponekad zamorna – energija u odnosu sa voljenom osobom jeste promenljiva u ovim danima – ali partner i vi lepo “plivate”, snalazite se i zaobilazite zamke. I uvek nekako na prvo mesto izbije ono što je dobro u vašem odnosu. A tu su i prijatelji da dodatno potpomognu. Slobodni Lavovi – lepi moment sa vama dragim ljudima u kojima uživate, opuštate se i skidate sve terete sa svojih leđa. U periodu ste kada treba udovoljavati sebi, kada se treba družiti – a ako se spontano dese neke varnice – pa dobro, može i to.

Posao

Mars je ušao u vaše polje karijere – vreme je da promene o kojima toliko dugo razmišljate ili ih planirate – konačno otpočnu sa realizacijom. Mars će ovde boraviti više od mesec dana, pa računajte da je to period u kojem vaše odluke treba sprovesti u delo. Neki Lavovi i u ovoj sedmici mogu napraviti “presek” – što je skroz ok, ukoliko ste dobro promislili o toj odluci, a još bolje ukoliko imate podršku osoba koje su vam važne. Odnos sa nadređenima može tokom ove nedelje biti nešto zategnutiji.

Zdravlje

Opuštajte se i uživajte – to vam je zaista potrebno.


DEVICA

Hrana

Bile bi poželjne promene u načinu ishrane. Lagani, ne previše kalorijski jaki obroci sa dosta biljnih vlakana. Potrebno je proveravati ispravnost i trajnost namirnica.

Ljubav

Možda se možete ne slagati po nekim pitanjima, ali to ne znači da te teme treba zaobilaziti ili ih gurati pod tepih. Dobar je trenutak da pričate i razjasnite sve – da, u početnoj fazi ti razgovori mogu biti komplikovani a vas dvoje „teški“ za sporazum – ali sa više volje a pogotovo truda – sve se da rešiti. Dokle god ste jedno prema drugom iskreni i funkcionišete sa razumevanjem – između vas će sve funkcionisati kako treba. Slobodne Device –ako vam se neko dopada, nemojte žuriti. Vi ste u periodu kada se može ući u ozbiljniju ljubavnu priču pa neka se komunikacija razvija lagano i opušteno.

Posao

Posao vam oduzima veliku količinu i vremena i energije – pogotovo onim Devicama koje u ovom periodu ili funkcionišu na više frontova (projekata) ili pokušavaju da se dodatno poslovno angažuju. Ovo je pomalo naporna i zahtevna sedmica za vas – nemojte rasipati pažnju na sto strana, fokusirajte se na najprioritetnije ili najvažnije obaveze i prvo njih rešavajte. Sve ostalo će doći na dnevni red kasnije. Prilivi mogu dolaziti iz više izvora, ali vi iz nekog razloga i dalje niste u potpunosti zadovoljni finansijama.

Zdravlje

Umor, mentalni i fizički. Starije Device – hronične boljke.

DNEVNI HOROSKOP
Možda vas intersuje:
Mesečni ljubavni horoskop za JUN
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>