Svet

Region

Taylor Swift: Tajna šifra sa obezbedjenjem otkrivena na koncertu u Liverpoolu!

Taylor Swift trenutno se nalazi na turneji Eras u Engleskoj, a svojim fanovima na stadionu u Liverpoolu, otkrila je jednu zanimljivu tajnu. 

Taylor Swift: Tajna šifra sa obezbedjenjem otkrivena na koncertu u Liverpoolu! Foto: YouTube printscreen/BBC Dok je izvodila svoj repertoar pred ogromnom publikom, Taylor je podelila kako koristi posebnu šifru da bi komunicirala sa svojim obezbeđenjem u slučaju potrebe. 

Ova inovativna tehnika omogućava joj da brzo privuče pažnju obezbeđenja, bez ometanja koncerta ili davanja vidljivih znakova na bini.

Taylor, poznata po svojoj bliskosti sa fanovima, takođe je istakla važnost ove šifre za pomoć svojim obožavaocima u nevolji tokom njenih nastupa širom sveta. U Liverpoolu, gde je oborila rekorde sa brojem posetilaca, Taylor je ne samo oduševila svoju publiku već i najavila da će Eras turneja kulminirati spektakularnim završnim nastupom u Vancouveru, 8. decembra.

Sa već ostvarenim prihodima od preko milijardu dolara, Eras turneja ne samo da je oborila rekorde zarade u istoriji koncertnih turneja, već je postala simbol Taylorinog globalnog uticaja i posvećenosti svojim fanovima širom sveta. Nakon sjajnog nastupa u Liverpoolu, Taylor se priprema za svoj naredni sastanak u Cardiffu, dok je osam uzastopnih nastupa u Londonu na stadionu Wembley planirano za avgust.

Ovaj spoj muzičke izvedbe, posvećenosti fanovima i inovativne sigurnosne tehnologije čini Taylor Swift ne samo jednim od najvećih pop zvezda današnjice, već i liderom u kreativnom i tehnološkom smislu unutar industrije zabave.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>