Svet

Region

Shakira o bolnom razvodu od Pikea: Kao da mi je neko zabio nož u grudi!

Pevačica Shakira otvoreno je govorila o raskidu sa Đerarom Pikeom i emotivnoj boli koju je doživela nakon razvoda.

Shakira o bolnom razvodu od Pikea: Kao da mi je neko zabio nož u grudi! Foto: Printscreen Youtube/Trending
Shakira je progovorila o bolnom razvodu od Đerara Pikea, otkrivajući kako je patila fizički i emotivno. Saznajte više o njenoj pesmi "Monotonia" i kako je pronašla utehu kroz muziku.

Kolumbijska zvezda priznala je da je patila fizički i emotivno nakon razvoda. "Patnja koju sam doživela bila je verovatno najveća u mom životu. Osećala sam se kao da mi je neko zabio nož u grudi. Taj osećaj je bio stvaran", ispričala je 47-godišnja pevačica za Rolling Stone.

Shakira je takođe govorila o pesmi "Monotonia", koju je snimila nakon razvoda, i u kojoj izražava tugu zbog propale veze. U spotu za ovu pesmu, vidno uznemirena, stoji ispred prodavnice, a potom je neko udara u grudi.

Uprkos tome što je njen tim pokušao da je odgovori od objavljivanja takvog videa, Shakira je odlučila da ostane verna svojim osećanjima. "Rekli su mi: 'Razmisli malo o tome. Zašto tako da se eksponiraš? To je previše.' Ali te slike su bile tačne, tako sam se osećala", objasnila je ona.


Možda vas intersuje:
Gary Busey: Borba i pobeda nakon povreda iz nesreće!


Šakira sa svojim sinovima, Milanom i Sašom.
Foto: Printscreen Youtube/TrendingShakira je dodala da su joj u tom teškom periodu mnogi slavni prijatelji pružili podršku.

Inače, Shakira je upoznala fudbalera Pikea u martu 2011. godine dok je snimala spot za hit "Waka Waka". Bili su zajedno 12 godina, a razišli su se u junu 2022. godine. Par ima dva sina, Milana i Sašu.

Možda vas interesuje:
Kontroverzni voditelj Joe Rogan optužuje pokojnog Robin Williamsa za krađu! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>