Region

Svet

Danijel Alibabić: Žao mi je što se Jovana Nikolić nije pojavila u sudnici

Danijel Alibabić pre nekoliko dana i zvanično se razveo od Jovane Nikolić, ali mu je žao što nije imao priliku, da sada već bivšu suprugu vidi u sudnici.

Danijel Alibabić: Žao mi je što se Jovana Nikolić nije pojavila u sudnici



Jovana Nikolić i Danijel Alibabić se zvanično razveli!
Posle skoro dva meseca optužbi i medijskog prepucavanja, Jovana Nikolić i Danijel Alibabić i zvanično su se razveli, a pevač koji je zadovoljan odlukom suda u Podgorici kaže da mu je žao što nije imao priliku da manekenku vidi u sudnici.

"Pojavio sam se na sudu, jer sam ja pokrenuo postupak i samo sam želeo da je vidim u sudnici. Ipak, ona nije došla, a kako nismo u kontaktu, ne znam zbog čega" rekao je Danijel i dodao da je konačno zadovoljan i da mu razvod nije promenio mišljenje o braku:

"Jovana je bila epizoda u kojoj sam proverio svoju jačinu. Doći će bolja vremena i bolji ljudi. Nisam se uplašio braka, ali svadbu svakako neću organizovati. To je jedno ogromno maltretiranje, a ja sam se trudio da sve rasteretim i najviše posla sam preuzeo na sebe".

Iako je zbijao šale na račun Jovaninog kuvanja, Danijel kaže da njegova buduća izabranica ne mora da poseduje kulinarske sposobnosti, već je dovoljno da samo bude normalna.

"Ne postavljam nikakve uslove. Sendviči su malo bajata fora, ali stvarno ne mora da zna da kuva pasulj. Samo želim normalnu osobu", rekao je Danijel Alibabić.

Autor: J.B.
Izvor: blic.rs
Foto: Facebook/Danijel Alibabic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>