Svet

Region

Nakon borbe s rakom, Kate Middleton se ponovo oglasila i najavila povratak ! (FOTO)

Vojvotkinja Kate Middleton, u petak se po drugi put oglasila otkako je saopšteno da ima rak i poslala poruku na društvenim mrežama, najavljujući da će prisustvovati kraljevoj rođendanskoj paradi tokom ceremonije Trooping the Color.

Nakon borbe s rakom, Kate Middleton se ponovo oglasila i najavila povratak ! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/The Walles familyNakon što je u martu putem videa saopštila da boluje od raka i da je u procesu lečenja, Kate Middlton sada je otkrila da će prisustvovati važnom događaju. 

Oduševljena sam svim ljubaznim porukama podrške i ohrabrenja koje sam primila u poslednjih nekoliko meseci. To je zaista napravilo ogromnu razliku za Vilijama i mene i pomoglo nam je oboma da prebrodimo neke od težih trenutaka. Napredujem dobro, ali kao što svako ko prolazi kroz hemoterapiju zna, postoje dobri i loši dani. U tim lošim danima osećate se slabo, umorno i morate se prepustiti svom telu da se odmara. Ali u dobrim danima, kada se osećate jače, želite da iskoristite osećaj blagostanja. Moje lečenje je u toku i trajaće još nekoliko meseci. U danima kada se osećam dovoljno dobro, radost je biti uključena u školski život, provoditi lično vreme na stvarima koje mi daju energiju i pozitivnost, kao i početi da radim malo od kuće - stoji u saopštenju koje je Kate napisala, a objavljeno je na glavnoj stranici kraljevske porodice i dodaje: 

"Radujem se što ću ovog vikenda prisustvovati Kraljevoj rođendanskoj paradi sa svojom porodicom i nadam se da ću se pridružiti nekoliko javnih angažmana tokom leta, ali isto tako znam da još nisam izašla iz šume Učim kako da budem strpljiva, posebno sa nesigurnošću. Uzimam svaki dan kako dolazi, slušam svoje telo i dopuštam sebi da uzmem ovo toliko potrebno vreme za oporavak. Hvala vam mnogo na vašem kontinuiranom razumevanju, i svima vama koji ste tako hrabro podelili svoje priče sa mnom. - napisano je u saopštenju.

Kate nije viđena na javnom angažmanu od božićne službe u decembru prošle godine, a u martu je otkrila da je na hemoterapiji. 

Njeno odsustvo izazvalo je veliku zabrinutost među njenim obožavaocima i širom javnosti, ali povratak na Trooping the Color daje nadu da se vojvotkinja uspešno oporavlja.

Pročitajte još: ​Lepa Brena i Emina Jahović snimaju duet? (FOTO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>