Region

Svet

Jovana Nikolić: Ne bojim se Danijelovih pretnji i zatvor je za ljude

Manekenka Jovana Nikolić i pevač Danijel Alibabić uskoro će i zvanično postati bivši supružnici. Prvo ročište pred sudom u Podgorici u njihovoj brakorazvodnoj parnici, kao i povodom tužbe koju je pevač podneo protiv supruge za pokušaj iznude novca i klevetu, zakazano je za 25. februar.

Jovana Nikolić: Ne bojim se Danijelovih pretnji i zatvor je za ljudeJovana Nikolić: Danijela ne želim više da vidim! Alibabić: Jedva čekam da se taj brak okonča!
Obe strane uredno su pozvane, a da li će se naći oči u oči prvi put nakon što se Jovana krajem decembra iselila iz njihovog iznajmljenog stana u Beogradu i vratila se u rodni Niš, saznaćemo za nešto više od tri nedelje. Oboje tvrde da će se pojaviti, jer što pre žele da okončaju ovu agoniju.

"Ovaj poziv koji sam dobila je u stvari svojevrsni pokušaj suda da nas eventualno pomiri. Od primirja nema ništa i ja samo jedva čekam da budem slobodna žena. Ne bojim se Danijelovih pretnji, Suda, krivice, zatvora... Sve je za ljude, pa i zatvor. Ja od svojih reči i dela ne bežim i nemam čega da se bojim" rekla je Jovana Nikolić.

Ona je dodala da, iako žarko želi da se neuspeli brak okonča što pre, pred Danijelom nikada neće spuštati glavu.

Danijel Alibabić nastavlja da ismeva Jovanu Nikolić na društvenim mrežama! (Foto)
"Ne bih volela da prođemo jedno pored drugog spuštenih glava, da se pravimo da se ne poznajemo i da se izbegavamo. Uprkos svemu, volela bih da se pozdravimo kada se sretnemo na ulici" dodaje lepa Nišlijka.

Danijel je, s druge strane, ostao dosledan u odluci da o Jovani više ne govori. Samo je kratko izjavio da će se posvetiti karijeri i da smatra da je njegova "najveća greška to što je Jovanu tretirao kao princezu“.

Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto: Facebook/Jovana Nikolic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>