Region

Svet

Jovana Nikolić i Danijel Alibabić danas na sudu: Samo da se ne vidimo nikad više

Pevač Danijel Alibabić i njegova još uvek zakonita supruga Jovana, danas će se naći pred sudom u Podgorici na prvom ročištu koje je zakazano u njihovoj brakorazvodnoj parnici. Obe strane su pozvane, a ovo će biti prvi put da će se njih dvoje sresti nakon manekenkinog odlaska u decemru prošle godine.

Jovana Nikolić i Danijel Alibabić danas na sudu: Samo da se ne vidimo nikad više



Jovana Nikolić: Danijela ne želim više da vidim! Alibabić: Jedva čekam da se taj brak okonča!
 
"Ja ću se pojaviti na sudu jer sam savesni građanin. Uostalom, ja sam i pokrenuo postupak za razvod braka. Drugu stranu ne bih komentarisao", rekao je Danijel, dok i Jovana jedva čeka da se konačno stavi tačka na njihov brak:

"Samo da se više nikada ne vidimo. Ja sam u Podgorici sa advokatom, da to sve završim više. Ipak, mislim da je ovo ročište samo pokušaj suda da nas pomiri, jer su mi objasnili da je takva procedura. Od toga nema ništa, jer mi ne pada na pamet da se nakon svega mirim s Danijelom. Otišlo je sve predaleko, i jedva čekam da opet budem slobodna žena", rekla je Jovana koja je jutros doputovala u Podgoricu iz Niša.
 
Jovana i Danijel u braku su bili dva meseca, a problemi su nastali kada je manekenka optužila pevača da ju je davio, kao i da je homoseksualac.

Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto: Facebook/Jovana Nikolic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>