Region

Svet

Jovana Nikolić i Danijel Alibabić se zvanično razveli!

Jovana Nikolić i Danijel Alibabić od danas su i zvanično razvedeni, a sud u Podgorici ovakvu odluku je doneo zbog manekenkinog ne pojavljivanja na prvom ročištu koje je bilo zakazano za 25. februar.

Jovana Nikolić i Danijel Alibabić se zvanično razveli!Danijel Alibabić: Jovana Nikolić je prošlost, sad sam slobodan čovek!
Posle skoro dva meseca prepucavanja po medijima, Jovana Nikolić i Danijel Alibabić od danas su i zvanično razvedeni. Sud u Podgorici odlučio je da okonča brak nakon ne pojavljivanja manekenke na zakazanom ročištu.

"Danijel se tada pojavio sa svojim advokatom, dok ni Jovana ni njeni pravni zastupnici nisu došli na ročište. Sudija je tada odlučio da razvede ove supružnike i to zbog Jovaninog nepoštovanja prema sudu", rekao je izvor blizak paru.

Danijel Alibabić nije krio da se oseća veoma srećno što je njegovim mukama došao kraj, pa je sa medijima podelio da je veoma zadovoljan odlukom suda i da od danas stavlja tačku na tu temu.

"Sve što mogu da kažem jeste da sam slobodan i srećan čovek. Zaista bih želeo da stavim tačku na sve to jer mi je loše kad se spomene ta tema, a mogu misliti kako je ljudima koji  čitaju", rekao je pevač i dodao da će podneti  tužbu zbog njenih izjava da ju je maltretirao.

"Moj advokat se bavi tim i sve te tužbe će biti pokrenute. Zaista bih voleo da se na to stavi tačka ali sa druge strane mnogo ljudi je povređeno u celoj priči i nekako njima dugujem to. Neko ko je kriv zbog nečije patnje mora da plati tu krivicu. Ona me više ne zanima u životu. Postoje neke stvari poreko kojih se ne može preći i to treba da bude svima ubuduće", zaključio je Danijel Alibabić.

Autor: J.B.
Izvor: alo.rs
Foto: Facebook/Jovana Nikolic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>