Region

Svet

Novak Đoković i Ana Ivanović oduševili publiku u Pertu (Video)

Teniski duel Srbija - Nemačka na Hopman kupu imao je vrlo zabavnu završnicu jer se pretvorio u sjajnu egzibiciju, iako je Tomi Has zbog povrede propustio duel mešovitih parova.

Novak Đoković i Ana Ivanović oduševili publiku u Pertu (Video)



Naša reprezentacija je, zahvaljujući pobedama u pojedinačnoj konkurenciji, prethodno već obezbedila nedostižnih 2:0 u duelu sa Nemcima, a nakon što se Has zbog povrede palca povukao, odmenio ga je talentovani australijski junior Tanasi Kokinakis.

On je, zajedno sa Tatjanom Malek, nastupio protiv Novaka Đokovića i Ane Ivanović, koji su ostvarili pobedu od 6:2, 7:5 u meču koji je bio prava poslastica za sve ljubitelje tenisa.



Nole je bio dirigent zabavne teniske rapsodije, uveseljavajući publiku kako svojim potezima, tako i imitacijama, plesom, "svađom" sa sudijama, pa je publika na stadionu u Pertu uživala od prvog do poslednjeg minuta, baš kao i ostali akteri na terenu.

Na trenutak je Novak i povukao obe ekipe sa terena, kako bi ih skupljači loptica odmenili, dok su se teniseri našli u obrnutim ulogama, a Đoković je pritom na momenat bio i linijski sudija. Iako odigran od strane mališana, i taj gem je priznat, no prilazak "zamena" za Nemicu i Australijanca na 5:4 nije bio dovoljan i za preokret, jer su Nole i Ana i pored brejka u narednom, bili bolji u završnici ove fantastične zabave.



U finalu, zakazanom za subotu, Novak i Ana igraće protiv Španije, za koju nastupaju Fernando Verdasko i Anabel Medina Gariges.

Slobodno vreme ovaj sjajan tandem je iskoristio i za pravo uživanje.



Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>