Region

Svet

Milan Popović kupuje Severini kafić za milion evra?!

Sve za svoju Seve! Gde god da se Severina Vučković preseli, sigurno je da će uživati i imati sve što joj srce poželi, a ko bi se drugi pobrinuo za to, nego njen suprug Milan Popović. Poslednji u nizu poklona, kako „Alo!“ saznaje, biće kafić na Vračaru, i to na samo pedesetak metara od njegovog beogradskog stana, a za to zadovoljstvo moraće da odvoji oko milion evra.Kad god je u Beogradu, Milan pije piće u kafiću „Moda“ u ulici gde se nalazi i njegov stan, a sada je odlučio da ga kupi. Stupio je u pregovore s vlasnicima, dogovor je, kako sam čuo, već postignut, cena je milion evra, jedino što ne znam jeste da li su već potpisali ugovor - priča dobro obavešten izvor i dodaje da će ovako njegova draga sa sinom Aleksandrom moći da uživa u bašti ovog lokala.

Milan Popović kupuje Severini kafić za milion evra?!



"Severina će tako moći da izađe iz stana i ode u svoj kafić. Kad poželi neko piće, samo će biti dovoljno da okrene broj i biće joj doneto u stan. Ona se ne meša toliko u Milanov posao, ali verujem da ju je ova suprugova investicija i te kako obradovala" - priča naš izvor.

S druge strane, Popović se najpre nije javljao na telefon, da bi potom sam okrenuo redakciju dnevnog lista Alo. Kada su se predstavili ko su, nije hteo ni da sasluša pitanje.

"S vama ne želim da razgovaram jer ste vi mnogo bezobrazni. Da nisam džentlmen, sada bih vas oterao na jedno mesto, ali neću. Nemojte više nikada da me zovete - rekao je Popović, a odmah potom spustio slušalicu.
Džentlmenski nema šta!

Da Popović ozbiljno ulaže u nekretnine u Srbiji, najbolje govori podatak da je pre nekoliko dana objavljeno da je Milan postao vlasnik vile „Breg“ u Vršcu. Kako se ranije pisalo, Milan i Severina su bili česti gosti ovog objekta, pa je on nekoliko puta pregovarao s vlasnicima oko cene sve dok nisu postigli dogovor. Kompleks ovog dvorca obuhvata 7.200 metara kvadratnih, prenosi Alo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

severina

Povezane vesti:


>