Region

Svet

Milan Popović u emisiji uživo progovorio o Severini i izneo šokantne detalje!

Milan Popović u emisiji uživo progovorio o Severini i izneo šokantne detalje! "Ucenjivala me je, tražila je da spavam sa njom.

 Milan Popović u emisiji uživo progovorio o Severini i izneo šokantne detalje! Screenshoot/youtube





Biznismen Milan Popović, poznat i kao kralj bakra, ispričao je detalje veze sa hrvatskoj pevačicom Severinom Vučković, i o njihovoj turbulentnoj vezi i početku sukoba s njom.



"Rešio sam da se razvedem od Severine posle šest meseci, i kada sam rešio da se rastanemo, baš tada je rekla da je u drugom stanju. Odlučio sam da moram da ostanem s njom jer nisam hteo da prekine trudnoću, protiv toga sam, ali sam za sebe u glavi odredio da moramo da budemo partneri u roditeljstvu, ali bilo koja druga emotivna veza, bar s moje strane nije mogla da bude", pričao je Popović.

"Dok je Severina bila u drugom stanju, mi smo se viđali, družili, finansirao trudoću, jer je od mene traženo da kompenzujem sve troškove koje je ona imala jer ona nije mogla da radi dok je bila u drugom stanju.

Nikada nismo živeli zajedno, viđali smo vikendima, posle tri meseca su krenule svađe. Ja bih odlazio pre nego što svađa i počne.  Nije bilo prijatno u toj vezi. U tih nekoliko puta je Severina je ostala u drugom stanju", ispričao je Popović.

"Celu trudnoću sam održavao, bukvalno sam joj nosio doručak, bio sam tamo prisutan i hteo sam da sa Severinom budem partner u roditeljstvu. A onda su počele ucene ako ne budem intiman s njom, da spavam s njom, da će mi ona braniti da budem roditelj, da će me neki ljudi posetiti, neki zaštitari", ispričao je Milan Popović u Novom jutru.








"U junu 2013. imali smo situaciju, kada sam joj rekao da ova veza i tu je Severina histerisala, bili smo na Kipru. Posle tri nedelje, predložio sam joj roditeljski plan. U Dubrovniku smo se potom sreli i ona je rekla da ima milion evra kredita, i ja sam hteo da joj vratim taj kredit, i da nastavim da plaćam 10.000 evra alimentacije. ", ispiričao je kralj braka, pa je dodao da je da se oseća prevarenim kada je reč o Severini.

"Ja sam se zaljubio u osobu koja je glumila. I dalje se osećam prevarenim emotivno, kao neki njen finansijski projekat", ispričao je kako se osećao, pa dodao da muškarci nisu tako osvetoljubivi kao muškarci.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink/kurir

Povezane vesti:


>