Region

Svet

Severina kipti od besa zbog poteza Senide Hajdarpašić!

Pevačica Severina Vučković kipti od besa zbog poteza koleginice Senide Hajdarpašić! Njena poslednja pesma "Verujem u Boga" ujedno i najava novog albuma, prošla je neslavno...

Severina kipti od besa zbog poteza Senide Hajdarpašić! Screenshoot/Instagram





Severina Vučković je izgleda imala veliku želju da na novom albumu snimi duet sa Senidom Hajdarpašić, ali slovenačka zvezda je to odbila. Seve se zbog toga naovodno jako naljutila, a to potvršuje izvor koji je govorio za Kurir:


"Severina je na sve načine pokušavala da dođe do Senide, pa kad je saznala da jedan od njenih bivših saradnika radi na novim projektima Hajdarpašićeve, pozvala je saradnika i zamolila ga da je poveže sa koleginicom i predloži joj duet. 

Nakon što je on to učinio, Senida je rekla da to ne želi jer je njen novi album već spreman i da saradnja sa koleginicom iz Hrvatske ne bi donela ništa pozitivno njenom novom projektu i ugledu. 






Kad je on Senidin komentar preneo Severini, ona se razbesnela. Govorila je da bi Senida trebalo da joj bude zahvalna što je uopšte poželela da snimi duet sa njom. Nastala je opšta histerija." - tvrdi izvor, pa nastavio:


"Saradnik je rekao Severini da ne može da utiče na odluke Senide Hajdarpašić, ona je ko iz topa njemu rekla da izabere istog trenutka sa kim će nastaviti saradnju. 

Rekla mu je doslovno "ona ili ja". 

Njega je jako uvredilo to što je ona izjavila, pa je odmah odgovorio pa će vrlo rado nastaviti saradnju sa Senidom i da, što se njega tiče, Severina ne mora uopšte više da kontaktira sa njim. 

On je bio besan, nije mogao da se smiri i i pozvao ju je, međutim, ona je njemu odbila poziv i poslala poruku da ne može da ga sluša. Tada joj je snimio glasovnu poruku, na šta je ona odgovorila:



 "Pusa, sve najbolje, nemam više vremena za ljude poput tebe"






Kako je Kurir ranije pisao, Severina je jedva otplatila polovinu duga od 30.000 evra Goranu Bregoviću, a izgleda da nema ni dovoljno dobrih pesmama da bi tako veliki projekat pustila u etar.


Severinina poslednja pesma "Verujem u Boga" ujedno i najava novog albuma, prošla je neslavno pa sada Izgleda na sve načine pokušava da privuče popularne izvođače da sarađuju sa njom, ali neki od njih, poput Senide, smatraju da ona ipak nije dobar izbor za njihovu karijeru.

 

Čuvenda voditeljka Opra Vinfri bodovanjem skinula 20 kilograma!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>