TV Show

Parovi

IMANJE: Ovo će biti voditeljski par novog rijalitija! (FOTO)

Novi rijaliti šou IMANJE počinje sa emitovanjem u septembru, a produkcija je konačno otkrila ko će biti voditeljski par ovog iščekivanog programa.

IMANJE: Ovo će biti voditeljski par novog rijalitija! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Hype TV



Iako se od početka znalo da će Dejan Dragojević biti deo rijaliti programa “Imanje”, niko nije mogao ni da pretpostavi da će se voditeljskoj ekipi pridružiti Nives Celzijus. Nives je poznata po svojim smelim stavovima i atraktivnom izgledu, što ju je učinilo savršenim izborom za ovaj projekat. Kada je dobila ponudu, bila je oduševljena. Osim medijske pažnje koju obožava, odmah je prihvatila ulogu zbog uzbuđenja koje joj donosi novi izazov. Dejan i ona će, bez sumnje, biti odličan tandem, budući da su komunikativni, iskusni u ovakvim formatima i sličnog karaktera, zaključuje izvor, prenosi Alo.




Ovu informaciju potvrdio je i vlasnik produkcijske kuće Hajp, Saša Mirković, ističući da je odluku o angažovanju ovog voditeljskog para doneo u saradnji sa svojim timom.



"Iza sebe imam odličan tim. To su iskusni profesionalci, i naviknut sam da osluškujem njihove ideje. Složili smo se da je Dejan odličan izbor, a Nives je bila neočekivana, ali sjajna dopuna. Verujemo da će se njih dvoje odlično snaći i da će gledaoce profesionalno voditi kroz sve aktuelnosti sa imanja u Lisovićima," zaključuje Mirković.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>