TV Show

Parovi

Nakon skandaloznih optužbi na račun oca svog deteta, Tara Simov u zagrljaju novog dečka (FOTO)

Tara Simov na skandalozan način je okončala vezu sa ocem svog deteta, Danilom Raičevićem, a nakon samo nekoliko nedelja pokazala je i novog dečka.

Nakon skandaloznih optužbi na račun oca svog deteta, Tara Simov u zagrljaju novog dečka (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Hype TV



Bivša učesnica rijalitija, Tara Simov, nedavno je odlučila da stavi tačku na svoj odnos sa ocem svog deteta, Danilom Raičevićem, i krene dalje sa svojim životom. Iako imaju sina Nikolaja, Tara je odlučila da nastavi svoj put ka sreći.

Njihov raskid obeležila je ozbiljna rasprava, tokom koje su se pojavile optužbe za nasilje od strane Dananila prema Tari. Ova situacija izazvala je brojne rasprave u javnosti, a njih dvoje su čak i javno iznosili svoje nesuglasice putem društvenih mreža.


Foto: Instagram printscreen/tarasimov

Međutim, Tara nije dozvolila da je ta situacija obeshrabri. Naprotiv, ona je pokazala svoju odlučnost da krene napred i pronađe svoju sreću. Nedavno je pokazala da ponovo osmehuje i da je srećna u svojoj novoj ljubavi, što je razveselilo mnoge njene obožavaoce.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>