TV Show

Parovi

Zvezde Granda: Ovo su polufinalisti!

U takmičenju "Zvezde Granda" odlučeno je ko ide u polufinale velikog šoua, koje je na programu 8. juna. Tada ćemo dobiti novog pobednika.

Zvezde Granda: Ovo su polufinalisti! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Saznajte ko su polufinalisti u popularnom muzičkom takmičenju Zvezde Granda 2024. godine. Ne propustite uzbuđenje i saznajte ko će se boriti za titulu pobednika!


Emisija je bila izuzetno uzbudljiva, jer je većina učesnika dobila po šest glasova. Na kraju emisije, Saša Popović je imao nezahvalnu ulogu da odluči koje dve devojke i dva muškarca ispadaju iz baraža.


Foto: YouTube printscreen/Pink TV

Direktan plasman u polufinale obezbedili su:

Rijad Rahmanović
Melisa Zijadić
Sidik Šabanović
Đula Drini
Dino Suljić
Šejla Zonić
Miki Sekulovski
Aleksandra Ivanov
Petar Krekić
Beta Sudar


Nakon održanog baraža, na Saši Popoviću, koji je bio povređen i sedeo u stolici dok ga je Voja gurao, bila je najteža odluka - da eliminiše dve devojke i dva momka iz takmičenja.

"Ovo je najteži trenutak u mojoj karijeri za 20 godina da treba posle 12 krugova da nekog eliminišem. Pošto ja donosim odluke, ja sam odlučio da napravimo repasaž, a znate šta to znači? To znači da svi kandidati idu u polufinale, i onda ćemo u polufinalu, da budem 100 posto siguran ko će ići u finale, ispašće dve devojke i dva momka. Sad ne mogu da donesem takvu odluku," izjavio je Saša Popović i oduševio sve prisutne.

Iz baraža su se u polufinale plasirali:

Inel Nukić
Antonija Čerkez
Janko Jankov
Andrijana Petrušovska
Stefan Tomić
Nikolina Perković
Mirza Pandur
Julija Petrović
Dejan Dačević
Jelena Prole


Ko će biti nova Zvezda Granda i pobednik, saznaćemo 8. juna.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>