Parovi

Farma

Gastoz i dalje u zatvoru na Tajlandu: Nema para za advokata!

Nenad Marinković poznatiji kao Gastoz i dalje se nalazi u zatvoru na Tajlandu, jer kako izvor blizak rijaliti zvezdi tvrdi, nema novca da plati advokata.

Gastoz i dalje u zatvoru na Tajlandu: Nema para za advokata! Foto: Printsreen Youtube/RTV PinkPopularni učenik rijalitija, pre nekoliko dana uhapšen je na Tajladu pod dejstvom alkohola i narkotika, što je u ovoj zemlji stroga zabranjeno, a iako je sve delovalo da će se rešiti u nekoliko sati, stvari su se zakoplikovane, zbog čega se Gastoz još uvek nalazi u zatvoru. 

" I dalje je Gastoz u pritvoru. Još uvek se ništa ne dešava po tom pitanju. Niko ne može da ga dobije, a advokata nema. Trebalo bi da se plati 1.560 evra kazna, ali on nema taj novac. Telefon mu je oduzet, a ne znam kada će izaći na slobodu. On obožava Tajland, ovde je kao domaćin, ali eto imao je neprijatnost. To je stanica u kojoj je zadržan, ali nemam više informacija o njegovom slučaju dok ne izađe na slobodu i kaže tačno šta se dogodilo. Žao mi je, dobar je lik. Kad ponovo bude u spoljnom svetu sve će on lepo da objasni. Pokušavam sa prijateljima da skupimo pare i platimo da bi ga pustili, videćemo šta će biti - ispričao je njegov blizak prijatelj, piše Kurir.Otac Nenada Marinkovića, izjavio je pre dva dana da veruje da će njegov sin uskoro izaći na slobodu:

- Naravno da znam da mi je sin u zatvoru. Nažalost, ne mogu ništa da mu pomognem. Koliko znam nije ništa kriv, a ako se dokaže da je kriv na***aće. Upala je racija tamo gde je on bio i priveli su sve pa i njega. Popodne ću da pokušam da ga dobijem. Imam ja poseban broj telefona. Tamo mu je valjda i devojka, pa nemam šta da brinem - poručuje on za Kurir. 

Slične vesti:Nenad Marinković Gastoz uhapšen na Tajlandu!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>