Region

Svet

Severina rasplakala publiku! Nisam ustala iz kreveta 4 dana!

Pevačica Severina Vučković rasplakala je publiku svojim govorom! Nisam ustala iz kreveta 4 dana. Onda sam ustala, morala se obući, našminkati, napraviti frizuru i pokloniti vam se...

Severina rasplakala publiku! Nisam ustala iz kreveta 4 dana! Screenshoot/Instagram






Severina Vučković održala je sinoć nastup, gde je održala potresan govor zbog situacije koja joj se dešava, zbog izgubljenog starateljstva nad sinom Aleksandrom.


Pevačica je pokušavala da se na njenom licu ne vide bol i tuga koju oseća ali se u jednom trenutku ipak slomila jer prolazi kroz jako težak period. Ovo je bio njen prvi nastup nakon što je saznala vesti da je starateljstvo dodeljeno njenom bivšem partneru Milanu Popoviću.





U jednom trenutku Severina se i našalila:


"Pokušavala sam da smršam 5 kilograma, ali nije išlo. Pa  sam nakon odluke Vrhovnog suda odjednom smršala 5 kilograma."



Pevačica je započela pesmu "Rođeno moje" ali se potpuno slomila i zaplakala:

"Nisam ustala iz kreveta 4 dana. Onda sam ustala, morala se obući, našminkati, napraviti frizuru i pokloniti vam se." - počela je Severina i dobila aplauz od publike, a potom nastavila:


"Pre svega, pokloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage... Kako mi je lepo predsednik Vrhovnog suda rekao, meni velikoj i moćnoj... Da ovih dana uopšte smognem snage ustati iz kreveta i ispratiti dete u školu i da svima vama koji mi dajete neizmernu ljubav pokušam lično se zahvaliti. Ne smem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima. Posebno mojim kolegama sa scene. 


Moj inboks na Instagramu je pun. Mnoge od vas dele sa mnom svoja iskustva, ima potresnih koja su me rasplakala i jako puno ih je baš iz BiH koje su žrtve nasilja institucija. Znam i za jedan slučaj iz Hercegovine, majku dve curice da idu ocu zlostavljaču, koji ih je obe si**vao"-
pričala je Severina Vučković pa dodala:

 

Spavajte kao beba, aktivirajte varenje i ispraznite creva! (VIDEO)







"Kažu da moramo ćutati i biti pokorni kad su deca u pitanju. Ja sam ćutala uporno i pokorno, druga strana je pričala, a ja sam čekala i verovala hrvatskom pravnom sistemu, kao što to žene u Bosni veruju. Ćutala sam dok mi nisu prvi put oduzeli dete. Od tada govorim o nepravdama sistema, o organizovanoj otmici dece kad su bogati i moćni očevi u pitanju. I ja neću stati, i nadam se da i vi, sve žene iz BiH nećete stati." - rekla je ona, prenosi Telegraf.


Predsednik Hrvatske, Zoran Milanović, oglasio se juče povodom oduzimanja starateljstva Severini Vučković i istakao da u svemu tome najviše ispašta dete.

Nakon njegovog oglašavanja, oglasila se i poznata pevačica, na društvenoj mreži Instagram, koja je uputila par rečenice predsedniku i istakla da se njenom detetu oduzima pravo na bezbrižno detinjstvo.




"Poštovani predsedniče, nije devet godina, već 11 godina. Hvala vam na razumevanju da se ne radi o meni, već o mom detetu. I da je to igranje sistema sa jednim detetom više od decenije - bešćutno. Oduzimaju mu se pravo na bezbrižno detinjstvo i pravo na dom. I na kraju, hvala vam na brizi, još nema dece sa sedom kosom. I nije poludeo... ali morate shvatiti da je to veće Vrhovnog suda vratilo na prvostepenu presudu. I šta ćemo sad? Kažu, pravda uvek pobedi na kraju, a bolje bi bilo da je pobedila na početku." - iznela je svoje mišljenje Severina.
 

Seka Aleksić se obratila Severini nakon što joj je oduzeto starateljstvo!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>