Region

Svet

Glumica Marina Čosić: Suprug me zamolio da ne snimam eksplicitne scene

Glumica Marina Čosić otkriva kako njen suprug utiče na njene profesionalne odluke, posebno kada su u pitanju eksplicitne scene, naglašavajući važnost porodice.

Glumica Marina Čosić: Suprug me zamolio da ne snimam eksplicitne scene Foto: Instagram printscreen/marinacosic



 


U nedavnom intervjuu, glumica Marina Čosić otkrila je kako njen suprug utiče na njene odluke vezane za karijeru, posebno kada su u pitanju eksplicitne scene.


Marina je podelila iskustvo s premijere filma u kojem je snimala takve scene i kako je njen suprug reagovao.


Podrška supruga na premijeri

"Moj suprug je bio upoznat od početka. Nije mu bilo prijatno, ali je otišao na premijeru sa mnom. Sedeo je i gledao film. Meni se tenzija popela na 300, ali je bio gospodin, ozbiljan čovek, koji je rešio da me podrži i da pogleda film. Posle toga me zamolio da ne snimam takve filmove više ili da, ako ih snimam, on ih ne gleda. Ja ga iskreno razumem," kaže Marina.


 

Reakcija na zamenu uloga

Marina je takođe otkrila kako bi ona reagovala da je situacija obrnuta: "Da je on glumac i da sam ja glumica, onda ok. Ali da ja nisam glumica kao što je on, mislim da bi o njemu čitali u čitulji."
 

Izbalansirana karijera i porodični život

Marina naglašava koliko joj je važno da očuva porodične vrednosti dok gradi svoju karijeru. "Porodica mi je na prvom mestu, i želim da moja deca budu ponosna na mene," dodaje ona.



Marina Čosić uspešno balansira između svoje glumačke karijere i porodičnih obaveza. Njen primer pokazuje kako podrška porodice može biti ključna u donošenju važnih profesionalnih odluka.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>