Region

Svet

Seka Aleksić se obratila Severini nakon što joj je oduzeto starateljstvo!

Seka Aleksić se obratila Severini nakon što joj je oduzeto starateljstvo nad sinom Aleksandrom. Sada potpuno starateljstvo ima otac Milan Popović.

Seka Aleksić se obratila Severini nakon što joj je oduzeto starateljstvo! Screenshoot/Instagram




Vrhovni sud u Hrvatskoj poništio je presudu Županijskog suda u Splitu i Severini Vučković oduzeo (zajedničko) starateljstvo nad sinom Aleksandom. Sada potpuno starateljstvo ima samo otac, Milan Popović.

Mnoge poznate žene iz Srbije su se oglasile povodom oduzimanja starateljstva majci i stale na stranu pevačice, koja je ostala bez svog deteta.



Naša pevačica Seka Aleksić je u objavi na Instagramu označila Severinu i obratila se svima koji su zaslužni za o vaj čin:

- Nemojte nikada dirati nečiju majku! Niste svesni šta sve Bog može da vam uradi! - napisala je Seka Aleksić.









Kada je doneta presuda, Severina se oglasila dirljivom objavom na svom Instagram nalogu:

"[O maloj kapi na dlanu i proceduri]. Nosim ga od kada je bio mala kap na dlanu. Od kada se rodio smo samo nas dvoje. Prvi zub, prva temperatura, prvi koraci. Tata se povremeno pojavljivao (kao i dan danas) i odlazio. I onda je odjednom odlučio biti otac. Od tada, već gotovo 11 godina, traje mučenje i agonija mog deteta i mene. Ročišta, saslušavanja, ispitivanja, prijavljivanja, veštačenja.







Znaš da ništa pogrešno nisi napravila. I ne veruješ da ti se to opet događa. I nisi kriva. Na svoje dete nikada nisam glas podigla, a kamoli išta slično. Ne postoji ama baš nikakav razlog zbog kojeg dete ne bi trebalo živeti u svom domu u kojem se rodilo, sa mnom, svojom bakom, ljudima koje zna od rođenja.

Sad su Vrhovne sudije dale svoj obol. Digli su ruku u ime mog deteta, koje nikad nisu videli, s kojim nikad nisu razgovarali, koje ima svoj život, svoje misli i koji trpi torturu, i ja zajedno s njim. Ne da mi se sada tražiti nepravilnosti u odlukama Vrhovnoga suda, ne da mi se više tražiti ikakve nepravilnosti, a pogotovo ove koje su one suprotne postojećoj praksi...

Ja sam mama. On je moja kap na dlanu, a ja ću se boriti do zadnje kapi krvi za nju. Svoju kap na dlanu.






Moje dete živi i ide u školu u Zagrebu, za razliku od njegovog oca. Sramota me ove države da se ovakve stvari rade detetu, da ja ne smem o tome govoriti da ne bih nekoga uvredila.

Pojednostavljeno, ovo zapravo znači da ću ponovno svoje dete, koje sam rodila, odgajam, školujem, koje je živelo sa mnom od rođenja, viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedelju.

Prošla sam svu golgotu hrvatskog pravosuđa pa ću i ovu Vrhovnoga suda. Kažu da su ukinuli presudu zbog proceduralnih razloga. J*bali vas 'proceduralni razlozi'. J*bala vas i korupcija u ovoj državi. Jednom ste uspeli, ovaj put nećete"
, napisala je Severina uz sliku grafita na zidu, na kome su ona i njen sin Aleksandar.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>