Region

Svet

Mile Kitić kupuje televiziju Top Music?!

Pevač Mile Kitić uskoro bi trebao da postane jedan od vlasnika televizije Top Music. Naime, prema rečima pouzdanog izvora, pevač će suvlasnik televizije postati čim bude isplatio sumu od 200.000 evra, a kako izvor navodi, kupovinom televizije rešio je da parira svojoj koleginici Dragani Mirković, inače vlasnici DM Sat-a, sa kojom se pre tri godine žestoko posvađao.

Mile Kitić kupuje televiziju Top Music?!



Naime, pre nepune tri godine Mile Kitić zaratio je sa svojom koleginicom Draganom Mirković zbog navodnog nepojavljivanja pevačice na njegovom koncertu u Beogradskoj areni kada je proslavljao 25 godina rada na muzičkoj sceni. Ipak, razlog svađe nije bio Draganino ne pojavljivanje na koncertu, jer je bila sprečena iz privatnih razloga, već zato što je zahtevala da prekine reklamnu kampanju pod nazivom "Jači nego ikada“ jer ona, navodno, ima pravo na to.

Interesantno u celoj toj priči bilo je to što je Dragana posle otkazivanja gostovanja i "upozorenja“ da skine sporan slogan 2009. godine povukla najavu za koncert i sve Miletove spotove sa njene televizije DM Sat.

Da li je u pitanju bio konflikt zbog reklamne kampanje ili je svađa izbila zbog DM Sat televizije ne znamo, ali iz ovoga možemo da zaključimo da je Mile rešio da postane jedna od glavnih konkurencija svojoj koleginici.

Ipak, Mile je izjavio da bez obzira na sve Dragana Mirković neće biti zabranjena na njegovoj televiziji.

Autor: J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>