Region

Svet

Ivana Selakov: Pevam i plačem uz pesme Darka Radovanovića (Video)

Pevačica Ivana Selakov nedavno je snimila duetsku pesmu "Daleko si" sa Acom Lukasem, kome će biti gošća u beogradskoj Areni za doček Nove godine 31. decembra.

Ivana Selakov: Pevam i plačem uz pesme Darka Radovanovića (Video)



Duet sa Acom nije želela da odbije iako publika i dalje jako traži i voli veliki hit "Ako je do mene" koji je Ivana pre nekoliko godina snimila sa pokojnim pevačem Darkom Radovanovićem.

"Darkova pogibija je najstrašniji i najtragičniji događaj u mom životu. Prošli su meseci, a ja još ne mogu da poverujem da ga više nema. Deo njegovog benda je počeo da radi sa mnom i zbog toga mi je još teže. Najpotresnije je kada pevamo tamo gde dolaze njegovi prijatelji. Nedavno smo nastupali u Nišu, došao je Darkov kum da nas sluša.Bilo je dirljivo, bolno, tužno, suze su mi tekle niz obraze dok sam pevala našu pesmu "Ako je do mene" - rekla je Ivana i dodala da joj je jako teško dok peva Darkovu i njeni duetsku pesmu:

"Nikada nisam prestala da je pevam baš zbog Darka. Nedelju dana posle njegove pogibije, jedva sam smogla snage da otvorim usta i otpevam je. Pevala sam i plakala, a i danas je tako. Sada je izvodim sa gitaristom i neverovatno je kako ljudi reaguje na nju, često je publika sama peva, valjda zbog emocija, bola i sete koju nosi. Na moje nastupe uvek dolazi Darkova publika i zato redovno pevam mnoge njegove pesme".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>