Region

Svet

Ivana Selakov pozajmila novac da bi pomogla ugroženima

I pevačica Ivana Selakov odazvala se humanitarnoj akciji za pomoć ugroženima od poplava, a čak je otišla i korak dalje pa je pozajmila novac kako bi pomogla unesrećenim ljudima.

Ivana Selakov pozajmila novac da bi pomogla ugroženima



Naime, pevačica je čula da su jednom prihvatilištu u Novom Beogradu hitno potrebna sredstva za higijenu i dezinfekciju pa je istog trenutka sela u auto i otišla do banke da podigne novac. Međutim, kako sistem nije radio, Ivana nije bila u mogućnosti da podigne novac pa je pomoć potražila od prijatelja koji žive u blizini i zamolila ih za pozajmicu. U međuvremenu je stigao i njen verenik Peđa koji joj je pomogao da prenese kutije do prihvatilišta, a ovaj par sreli smo na Novom Beogradu ispred jednog od punktova gde se skupljala pomoć za žrtve poplave iz Obrenovca.
 
"U ovakvim situacijama moramo brzo da reagujemo. Ne volim da pozajmljujem novac, ali sam bila prinuđena jer u banci nisam uspela da podignem pare, a preko radija sam čula da su im sredstva za higijenu hitno potrebna kako bi se sprečilo širenje zaraznih bolesti. Zato sam odnela asepsol, maske za lice, medicinske rukavice, vatu, toalet papir i druge stvari koje su im bile neophodne u tom trenutku. Pružaću pomoć dok god je potrebna i ne volim da pričam o takvim stvarima, ali ovo je zaista jezivo što se desilo našoj zemlji. Imam nekoliko učenika u mojoj školi pevanja kojima su kuće uništene u poplavama i naravno da ću i njima pomoći, jer to je najmanje što svi mi možemo da učinimo", kaže Ivana za Star.

Autor: B.B.
Izvor: Svet.rs/Star
Foto: Facebook/Ivana Selakov Official

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>