Region

Svet

Jelena Rozga osvanula na CNN-u

Zahvaljujući poznatom automobilskom brendu čije je nedavno postala zaštitno lice, pevačici Jeleni Rozgi je pripala privilegija da se i ona pojavi u kampanji na CNN-u-

Jelena Rozga osvanula na CNN-u



Bila je jedna od najtalentovanijih hrvatskih balerina dok je bila tinejdžerka, posle čega je počela pevačku karijeru u grupi Magazin sa samo 17 godina, a danas je jedna od najpopularnijih domaćih pevačica, prenosi CNN.



"Čitav život sam sanjalao tome da postanem pevačica. Teško mi je da zamislim da radim bilo šta drugo", izjavila je. Posle nekoliko godina provedenih u grupi Magazin, Jelena je započela solo karijeru.

"Smatram sebe srećnom osobom jer volim svoj posao više od svega. Uživam u svakom trenutku, iako je ponekad vrlo stresno i iscrpljujuće. Ponekad nastupam čak šest puta nedeljno na različitim mestima i dugo putujem, ali kad izađem na binui vidim srećna lica svojih fanova, ne osećam ništa drugo nego istinsku sreću" - izjavila je Rozga za CNN.

Njen hit '"Bižuterija" na YouTube-u je pogledan više od 10 miliona puta, a Jelena je naglasila kako je sve to rezultat napornog truda i rada.

"Naučila sam da morate da jurite svoje snove i da verujete u sebe. Uverena sam da kad nešto zaista želite, možete to na kraju i da dobijete", poručila je Jelena.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>