Region

Svet

Goga Sekulić glumi u meksičkoj sapunici?!

Pevačica Goga Sekulić od produkcijske kuće "Televisia" dobila je ponudu da  da zaigra u meksičkoj telenoveli.

Goga Sekulić glumi u meksičkoj sapunici?!



"Goga obožava glumu, ali nije ni sanjala o ponudi koju je slučajno dobila. Naime, pre nekoliko meseci sa ekipom CNN uradila je reportažu o Beogradu koja tek treba da bude emitovana. No, neki od producenata meksičke producentske kuće “Televisa”, koji su imali prilike da pogledaju neemitovani materijal, primetili su našu pevačicu i odlučili da joj ponude epizodnu ulogu u jednom novom projektu, jer kako su rekli, baš im je potreban lik poput nje" - rekao je izvor blizak pevačici i dodao:

"Ukoliko Goga i njen tim uspeju da se dogovore sa ljudima iz najbolje producentske kuće u svetu telenovela ona će krajem godine morati da otputuje u Meksiko kako bi snimila nekoliko epizoda u kojima se pojavljuje lik koji su joj ponudili da igra. Gogi je ponuđeno da glumi atraktivnu Ruskinju koja dolazi u Meksiko i na kratko ruši ljubavnu idilu glavnog ljubavnog para u seriji. Po scenariju, Goga bi trebalo da zavede glavnog muškog aktera i da mu napravi probleme sa devojkom. Njena uloga se pojavljuje tek u nekoliko epizoda, ali ako se pregovori završe pozitivno pevačica će već sledećeg meseca krenuti na časove španskog jezika i glume kako bi svoju ulogu odigrala što uverljivije" - zključuje izvor.

Goga Sekulić nije želela da otkriva sve detalje vezane za ponudu koju je dobila, već je samo kratko prokomentarisala:

"Tačno je da je moj tim u pregovorima sa jednom meksičkom producentskom kućom oko mog pojavljivanja u telenoveli koja počinje da se snima krajem godine. Ne smem ništa konkretno da pričam na tu temu, ali ako se pregovori završe pozitivno biće to divna stvar za moju karijeru, a ja ću onda otkriti o čemu se tačno radi" -rekla je Goga.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>