Region

Svet

Gogi Sekulić svekrva zabranila da prisustvuje Igorovom pomenu

Goga Sekulić morala je dve nedelje ranije, da obeleži godišnji pomen svom suprugu Igoru Ramoviću, jer joj je svekrva zabranila da se 11. jula, kada je tačan datum godišnjice smrti, pojavi na njegovom grobu.

Gogi Sekulić svekrva zabranila da prisustvuje Igorovom pomenu


 
Goga Sekulić doživela šok na groblju! Pevačicino ime izbrisano sa Igorovog spomenika (Foto)
Kako se navodi, Zorica ne želi da se sretne sa snajkom, s kojom se sudi zbog vlasništva nad stanom u kojem je pevačica živela s mužem, a koji je on nasledio od bake.

S druge strane, Gogu ne dotiče zabrana. Ni ona ne želi da bude na groblju sa svekrvom, a ne želi da vidi ni Igorovog oca Zorana, pa je zbog svega toga jednogodišnji pomen mužu koji je preminuo u Nemačkoj od raka pankreasa dala dve nedelje ranije.

"Ja svekrvu nemam! Suprugu sam pola godine dala posebno, a i godišnjicu sam već obeležila. Želim da se na tu temu stavi tačka jer je to moja prošlost i ružan san", izjavila je Goga.

Izvor blizak Zorici Terzin otkriva zbog čega je odlučila da snajku izostavi sa ovako važnog događaja.

"Poznato je da između Goge i Zorice vlada netrpeljivost. S obzirom na to da se približava godišnjica Igorove smrti, Zorica je već isplanirala da na groblju okupi porodicu i prijatelje, ali Gogu tog dana ne želi da vidi. Ona je revoltirana što je njena snaja uspela da povrati ključeve od stana u kome je živela s Igorom", rekao je izvor blizak Zorici i dodao:

"Goga je nedavno doživela šok kad je videla da je njeno ime obrisano s nadgrobne ploče koju je suprugu podigla s njegovom majkom. Oduvek ju je bolelo to što je Igorovi roditelji nisu prihvatili kao člana porodice, pa je prvu godišnjicu obeležila dve nedelje pre njih", zaključio je izvor.

Autor: J.B.
Izvor: Story.rs
Foto: Facebook/Goga Sekulic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>