Region

Svet

Priznala da je krala pesme: Goga Sekulić najavljuje saradnju sa kompozitorom iz Albanije!

Goga Sekulić vredno radi u studiju jer svojoj publici priprema pravo iznenađenje, pesmu koju je kupila od albanskog kompozitora, a priznala je i koje numere je ukrala. 

Priznala da je krala pesme: Goga Sekulić najavljuje saradnju sa kompozitorom iz Albanije! Foto: Instagram/sekulicgoga



Goga je imala puno hitova u karijeri, ali sada priznaje da je neke pesme uzela bez dozvole autora. - Recimo "Gaćice" i "Seksi biznismen" ti hitovi su maznuti bili, evo sad javno kažem ali u to vreme su naše velike zvezde to isto radile, ali kad je došao tome kraj bolje platiti onda. - priznala je pevačica za Puls. 

Sekulićeva najavljuje i novu numeru, koju je rešila da kupi od kompozitora iz Albanije. - Odlučila sam da kupim jedan hit koji se pojavio pre par meseci u pitanju je jedna albanska pesma, meni se to jako dopalo i podsetilo me na nešto moje što su bili veliki hitovi tako da sam tu pesmu obradila, kupila sam prava - kaže Goga i dodaje da se ne boji osude javnosti: - Nema potrebe da se to sada zakuvava, pa cela estrada je krala albanske, turske, grčke pesme, niko nije ni kupovao prava. Mene uopšte ne zanima ko je koje nacionalnosti meni je žao zbog svega što se dešava u celom svetu ali moje je da pevam i da zabavim ljude.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>