Region

Svet

Ljubav na moru?! Goga Sekulić uživa u društvu bogatog Rusa!

Goga Sekulić posle svih teških trenutaka koje je doživela u proteklih godinu dana odlučila je da konačno odmori. Pevačica je otputovala na Hvar, a tamo je doživela iznenađenje kada je jedan bogati Rus počeo da joj se udvara.

Ljubav na moru?! Goga Sekulić uživa u društvu bogatog Rusa!


 
Goga Sekulić uživa u letnjim danima i provodu na Hvaru (Foto)
"Goga je pre nekoliko dana došla na Hvar kako bi se odmorila i napunila baterije za predstojeće poslovne obaveze. Čim je stigla na Hvar, otišla je u jedan lokal koji su joj prijatelji preporučili, a u koji najviše izlaze Rusi. Ona je tamo sedela sa prijateljima kada joj je konobar doneo šampanjac i rekao da je od jednog gospodina", kaže izvor i dodaje:

"Goga je automatski odbila piće, što je njega iznenadilo i odlučio je da na sve načine pokuša da joj priđe. Raspitivao se gde je pevačica smeštena, kao i sa kim je, pa je počeo da je prati u stopu", rekao je za Alo izvor blizak pevačici i dodao da se ona sa njim upoznala, ali da ne želi ništa više.

"Koliko je opčinjen Gogom, pokazuje i to da ju je pozvao na svoju jahtu, koja ima i svoj helikopter, ali je ona i to odbila. Goga se upoznala sa njim i sve vreme na pristojan način pokušava da mu objasni da nije zainteresovana, ali on to odbija da prihvati. Saznao je da se bavi pevanjem, što mu se dodatno svidelo, tako da se raspitao za njene zakazane nastupe i planira da ih poseti kako bi joj stavio do znanja da mu se dopada i da ima ozbiljne namere. Iako je toliko uporan, Goga još nije spremna da se upusti u novu ljubavnu vezu jer je prošlo tek godinu dana od smrti Igora Ramovića, koga još nije prebolela", zaključio je izvor za Alo.rs.

Goga nije želela ni da potvrdi, ali ni da demantuje navode izvora već je samo kratko prokomentarisala: "Samo ću vam reći da se odlično provodim na Hvaru. Zaista uživam i odmaram se na prelepim plažama, manje izlazim i odlično se osećam", izjavila je pevačica za Alo.rs.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Goga Sekulic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>