Region

Svet

Goga Sekulić započinje novi život: Neka Igorove bivše čiste sada njegov grob, od mene je bilo dosta! (Video)

Pevačica Goga Sekulić godinu dana nakon tragedije koju je doživela, odlučila je da nastavi dalje. Naime, pevačica je u emisiji "Premijera" izjavila kako želi da krene od ispočetaka i najveća joj je želja da se ostvari u ulozi majke.

Goga Sekulić započinje novi život: Neka Igorove bivše čiste sada njegov grob, od mene je bilo dosta! (Video)


 
Kim Long poručila Gogi Sekulić: Prestani da blatiš uspomenu na našeg pokojnog muža!
Nakon velike borbe koju je u poslednjih godinu dana imala sa porodicom svog preminulog supruga Igora Raovića, Goga je odlučila da stavi tačku na tu priču i nastavi svoj život dalje. Pored muzičke karijere, odlučna je i u tome da se ostvari kao majka.

"Svekrvu nikada nisam imala. Muka mi je više od cele te priče. Ja sam čak prijatelje i rodbinu zamolila da o tome više ne pričamo. Godinu dana sam održavala Igorovu grobnicu, čistila ga, plaćala ljude da čiste. Od mene dosta. Sad neka njegove bivše čiste i njegovi roditelji. Igor je ostavio dvoje dece, ja ih nemam. Volela bih da se u budućnosti ostvarim kao majka", kaže Goga i dodaje da je veoma jadno što je njeno ime izbrisano sa spomenika

"Jako je jadno to brisanje imena iz zahvalnice. Igor je znao šta sam uradila za njega. Dela su bitna, a ne reči. Meni je mirna savest. Želim samo da idem dalje", zaključila je pevačica.



Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>