Region

Svet

Goga Sekulić u spotu za pesmu Krize kao prava razbijačica! VIDEO

Goga Sekulić objavila je novi spot za pesmu "Krize" u kome se pojavljuje u veoma neobičnom izdanju. Verovatno inspirisana profesijom svog izabranika, odabrala je da se radnja spota odvija u ringu. 

Goga Sekulić u spotu za pesmu Krize kao prava razbijačica! VIDEO Foto: Screenshot YoutubeGoga Sekulić se u novom spotu za pesmu "Krize" pojavljuje kao opasna žena, sa bokserskim rukavicama i u ringu, a kao reditelj se potpisuje Dejan Milićević.

- Posebno sam srećna što kao gost u pesmi učestvuje Mile Kitić. Nije lako doći do Mileta a i svima je jasno kolika je njegova popularnost kako u Srbiji, tako i izvan granica naše zemlje - rekla je pevačica koja ima mnogo razloga za slavlje.

Svadbena zvona sa 14 godina mlađim Urošem Domanovićem ipak će još čekati, jer pevačica dolazi iz Ciriha u Srbijiu kako bi se vratila u aktuelne muzičke vode. A, kako će se taj estradni "okršaj" završiti, kao i kakve to borilačke veštine poseduje Goga i da li ih je na kraju upotrebila sa Miletom, pogledajte u video snimku:


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>