Region

Svet

Sladja nudila ćerku milioneru

Sve to se desilo kada je Slađa pre dva dana bila žrtva „Nemoguće misije“. Pevačica je u utorak po podne sa bratom i prijateljem došla u banju „Ždrelo“ u Petrovcu na Mlavi i u kupaćem kostimu pozirala za navodni kalendar koji će promovisati termalne vode i lekovita blata.

Sladja nudila ćerku milioneru



Međutim, u pauzama između setova slikanja, gazda ovog ekskluzivnog mesta, uz nekoliko čaša vina, ponudio je Delibašićevoj da se uda za njegovog dvadesetpetogodišnjeg sina, a za uzvrat da dobije milione i da postane gazdarica banje u Srbiji.

"Ajde, bre, Slađo, ti si starija i iskusnija žena, a takva treba mom sinu da vodi ovaj posao. Svašta ja imam, ništa ti neće faliti da mi budeš snajka" - pričao je vlasnik dok je Slađa „od muke“ eksirala čašu za čašom belog vina.

"Ma matora sam ja i nisam za udaju, ne treba meni to, jednom sam se udavala i to je to. Dobijala sam ja razne ponude, ali nisam u tom fazonu" - uz osmeh je pričala pevačica, kojoj se po glasu i izrazu lica moglo videti da je već bila u pripitom stanju. Međutim, shvativši da ta ponuda i ne mora da bude nužno toliko loša, denserka je rešila da ponudi da se orode na drugi način.
 
"Ali, imam ćerku Silviju, koja je lepa kao lutka i ona je njegovih godina. Nisam ja nikada bila u fazonu da jurim frajere koji imaju pare" - rekla je Slađa , a u prilog njenoj tvrdnji ide i činjenica da njen dečko, biznismen Igor Matić, sada živi sa njom u kući koju je izgradio njen bivši muž Đole Đogani!

Da bi pevačicin šok bio još veći, u trenutku kada se spuštala niz tobogan, na samom ulazu u vodu, sačekalo ju je veliko platno sa natpisom „Nemoguća misija“! Malo je falilo da se udavi od šoka, ali ipak se nasmejala i krenula da juri producenta ove emisije Gorana Markovića, ne bi li njega „udavila“ u bazenu zbog svega što joj je priredio.

"Ja ne verujem da mi se ovo dešava! Pa ubiće me ćerka zbog toga što sam nju pominjala. Ni u jednom trenutku nisam pomislila da mi neko smešta skrivenu kameru!" - vrištala je Delibašićeva i opet uz dobro vino proslavila dobar kraj svoje „nemoguće misije“.

Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>