Region

Svet

Slađa Delibašić plakala zbog Vanjinih skandaloznih fotografija

Nakon porno-fotografija Vanje Ćorića, verenika Slađane Delibašić, denserka je utučena i, kako saznajemo od njoj bliskog izvora, ne želi nikome da se javlja ni na telefon dok se situacija ne stiša.

Slađa Delibašić plakala zbog Vanjinih skandaloznih fotografija



Naime, izvor nam je otkrio da je Slađa jako tužna zbog fotografija koje su dospele u javnost, ali ipak - od udaje ne odustaje. Kako otkriva naš sagovornik, zgodna pevačica je, nakon što smo joj juče saopštili da će slike biti objavljene, odmah rešila da porazgovara sa ćerkama, kojima je objasnila situaciju koju je prethodno razjasnila sa svojim izabranikom.

"Kada ste je zvali za komentar i kada je čula o čemu se radi, mnogo se potresla, plakala je i samo pričala o tome. Ona se odmah čula s Vanjom, koji je u Švajcarskoj, pričali su dugo. Mnogo se vole i njima te slike neće poljuljati ljubav koju gaje jedno prema drugom. Nisu raskinuli veridbu, ali Slađi nije i ne može da joj bude svejedno. Prvo je ćerkama objasnila o čemu se radi. One su joj, kao i do sada, velika podrška. Ni one nisu osudile Vanju, jer dele mišljenje s pevačicom da je slike poslala neka ljubomorna osoba", priča izvor blizak Slađi i dodaje da joj je ipak potrebno malo vremena kako bi zakazala venčanje.



"Slađa čeka da Vanja dođe u Beograd, da popričaju oči u oči. Ona je njemu već oprostila, ali je i ljuta, jer nije bio obazriv. Ne želi nikome da se javlja na telefon, jer neće da joj iko stvara dodatni pritisak. Venčanja će biti, a osoba koja je htela da upropasti njihovu ljubav nije uspela u tome. Jedino što je postigla jeste da Slađi i Vanji pokvari dan, ali da im poljulja emocije, to je nemoguće. Stvarno se mnogo vole. Slađa je celi dan preplakala, jer se plaši kako će reagovati okolina, ali se nada da će to ubrzo biti zaboravljeno", dodao je izvor.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>