Region

Svet

Zvezde Granda: Mišel odlepio za Jelenom Kostov

Pevačica Jelena Kostov ponovo se našla na meti udvarača, a najuporniji među njima je njen kolega Mišel Gvozdenović.

Zvezde Granda: Mišel odlepio za Jelenom Kostov



Iako je Kostovljeva pet godina starija od njega, Mišelu to očigledno nimalo ne smeta, pa su ovo dvoje učesnika takmičenja "Zvezde Granda" na pevačevu inicijativu počeli da se dopisuju i čuju neposredno po početku pete sezone muzičkog takmičenja. Ipak, u to vreme njihova prepiska je bila samo prijateljska, sve do incidenta na granici sa Bugarskom u kome je Kene uhapšen. Dve nedelje posle toga, poruke su počele da bivaju mnogo intimnije.

"Mišel je sa Jelenom razmenio broj malo posle početka takmičenja. Javljao joj se s vremena na vreme sa onim standardnim pitanjima - kako je, šta radi, kad će na piće i slično, i njoj to ništa nije bilo čudno, odnosno nije mogla da 'čita između redova' i primeti da se u tim porukama krije nešto više od drugarske znatiželje i kurtoaznog javljanja", priča izvor i nastavlja:

 "Mišel je čak često nudio Jeleni da je posle snimanja odveze kući, ali je ona to shvatala kao šalu jer je uvek dolazila svojim autom. Tek nešto više od nedelju dana pre finala u 'Beogradskoj areni', Kostovljeva je primetila da su poruke i pozivi za viđanje i piće sve učestaliji, a Mišel je tada tvrdio da mu je potreban neki savet", priča  izvor blizak mladim Grandovim zvezdama i otkriva kako je dalje tekla misija Mišelovog približavanja i muvanja koleginice.

"Jeleni je to bilo simpatično i slatko, ali i čudno jer ju je sve češće oslovljavao sa 'srećo' i 'ljubavi'. Tako ju je bukvalno nekoliko dana pre famoznog finala molio da se vide kod nje ili njega kako bi ga ona posavetovala šta i kako da radi da bi se što bolje plasirao.

Naravno, sve učestalije su bile i poruke u kojima joj on govori da se nada da je dobro, te da ne radi ništa što nije lepo, uz neizostavne komplimente da je prelepa, da joj je nova pesma lepa i sve što ide uz to. Tek tada je shvatila da je on otvoreno muva i počela je da razmišlja šta da radi. Koliko ja znam, u ovom trenutku ni ona ne zna da li će nastaviti da ga drži na odstojanju ili će izaći sa njim i videti da li između njih postoji hemija", objašnjava izvor koji na kraju razgovora dodaje da se Mišel do poslednjeg trenutka nadao da će videti Jelenu u "Areni", ali da se ona ipak nije pojavila jer je radila, što ga je malo rastužilo.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>